HolidayTour

Vacantele noastre poartă numele tău. Ideile tale de vacanță reprezintă o nouă provocare pentru noi.

Follow Me
TOP
Kenya safari cu HolidayTour Mures
Vacanta copiilor

Safari in KENYA – Incheie vacanta de vara cu un circuit de grup: 02-14 Septembrie 2021

Safari in KENYA – Incheie vacanta de vara cu un circuit de grup: 02-14 Septembrie 2021

2350 Euro / per person
(0 Reviews)
Experiente inedite – interactiune cu animalele:
 • vom vizita centrul girafelor din Nairobi unde vom hrani girafele;
 • vom vizita Orfelinatul elefantilor in Nairobi unde ne vom putea inscrie in programul de adoptie a unui elefantel;
 • Crescent Island- unde vom face un safari la pas, insotiti de un ghid care ne va duce foarte aproape de animalele pe care le vom putea observa: girafe, antilope, zebre, gazele, etc.

Vacanta copiilor – 5 zile de Safari in KENYA si 6 zile plaja la Oceanul Indian

Itinerar:  Nairobi >  Maasai Mara > Lake Nakuru > Lake Naivasha  – Crescent Island > Nairobi  – Centrul girafelor si orfelinatul elefantilor > plaja pe Diani Beach

Perioada: 02 – 14  Septembrie 2021

Pret: 2350 Euro/pers./ cu plecare din Budapesta /loc in camera dubla, cu toate taxele incluse,
Pret: 2490 Euro/pers / cu plecare din Otopeni /loc in camera dubla, cu toate taxele incluse,
 

CONDITII DE PLATA:

Avans 1000 Euro la inscriere,  diferenta de plata pana in data de 30 Iulie 2021

Itinerar pe zile:

Ziua 1: Zbor Otopeni/ Budapesta -Nairobi (cu o escala)

ZIUA 2 :  NAIROBI – Maasai Mara
Vom fi întâmpinati de unul dintre reprezentanții companiei partenere la aeroport și ni se va oferi o scurta prezentare a urmatoarelor zile de Safari.

Vom porni spre Parcul National Maasai Mara, pe parcurs ne vom opri 10-15 min. pentru a admira panorama The Great Rift Valley.
Vom ajunge in Parcul National Maasai Mara la timp pentru pranz,  vom face ceck-in la lodge si dupa putina relaxare vom porni intr-un safari de dupa-amiaza.
Rezervația Națională Maasai Mara este cea mai bună rezervație sălbatică din Kenya și împărtășește același ecosistem cu Parcul Național Serengeti. Parcul se caracterizează prin savana cu pajiști deschise, cu pete de Acacia.
Iulie-August este migrația Gnu în fiecare an, cu peste un milion de Gnu, care atrage și alte animale sălbatice, cum ar fi zebrele, antilopele și alte animale sălbatice care traversează râul Mara în Masai Mara dinspre Serengeti. Si populatia de păsări este foarte abundentă, de până la 500 de specii, printe care se afla si peste 16 specii de vulturi.

Parcul este, de asemenea, printre cele șapte minuni ale lumii, datorită marii migrații anuale.
Cazare cu pensiune completa la  Mara Chui Lodge (sau similar)

ZIUA 3: MAASAI MARA ZI COMPLETA

După micul dejun, ne vom bucura de o zi întreagă în Rezervația Națională Masai Mara, în căutarea celor cinci mari din Africa – elefantul african, leul, rinocerul, bivolul și leopard – cat si alte ierbivore, cum ar fi zebre, antilope Gnu în număr mare în drum spre raul Mara. Ne vom deplasa cu masini Land Cruiser cu acoperis deschis pentru a putea urmari animalele si pentru a le putea face fotografii.

Vom avea prânzul la pachet si ne vom opri in rezervatie pentru picnic.

După călătoria de după-amiază, ne retragem la lodge pentru cina si relaxare.
Cazare cu pensiune completa la Mara Chui Lodge (sau similar)

Kenia Safari Marea Migratie
Kenya Safari Marea Migratie
Kenya Safari

ZIUA 4 :  Maasai Mara – Lake Nakuru
Dupa micul dejun pornim la drum inspre Lacul Nakuru, unde vom ajunge in jurul pranzului,

Vom lua masa la Eagle Palace Nakuru, iar dupa o scurta relaxare, incepem safari-ul de dupamiaza in Parcul National Lake Nakuru, care ne va oferi o perspectivă rară asupra celei mai diverse flore si faune și este renumit pentru turmele sale uriașe de flamingo roz.

Trecând prin linia ecuatorului, vom constata ca pe partea de nord, apa se rotește în sensul acelor de ceasornic, iar in partea de sud se învârte în sens invers acelor de ceasornic … ceea ce este un fenomen uimitor.
Parcul National Lake Nakuru este bine cunoscut pentru rezervatia de rinoceri albi și negri pe cale de dispariție și girafa Rothschild. Există mai mult de 50 de specii diferite de mamifere, inclusiv rinoceri albi, hipopotami, bivoli și babuini. Este, de asemenea, renumit pentru milioanele sale de flamingo roz care acoperă țărmurile lacului Nakuru.

Sper seara pornim spre cazarea care o vom avea pe malul lacului Elementaita, la Pelican Lodge (sau similar) – pensiune completa

 

ZIUA 5:  Lake Nakuru – Lake Naivasha – Nairobi
Dupa mic dejun vom face check-out și vom porni inspre Lacul Naivasha, cel mai înalt și cel mai frumos dintre lacurile din Valea Rifului. La 1910m, apa este proaspătă, iar lacul este mărginit de pâlcuri dense de papirus. Aici nu există crocodili deoarece apa lacului este prea rece pentru ei, din cauza altitudinii, dar există un numar mare de hipopotami.

Ne vom plimba pe malurile lacului, cat si o excursie cu barcile pe lac (in functie de conditiile meteo), unde vom putea observa de aproape hipopotamii si pasarile de pe lac, dupa care ne vom opri pe Crescent Island unde vom face un safari la pas, insotiti de un ghid care ne va duce foarte aproape de animalele pe care le vom putea observa: girafe, antilope, zebre, gazele, babuini, hiene, etc…

Dupamiaza vom ajunge in Nairobi unde vom fi cazati,

Cazare cu mic dejun- DoubleTree by Hilton / Executive Residency by Best Western/ Nairobi Safari Club (in functie de disponibilitate in momentul finalizarii grupului)

ZIUA 6:  Nairobi

După un micul dejun vom porni spre cele doua sanctuare pentru salvarea animalelor din Nairobi, unde vom vizita puii de animale, elefanti si girafe pe care vom avea posibilitatea sa le hranim.

Centrul girafelor – Ne vom urca in turnul de unde putem hrani girafele, iar acestea nu doar ca ne vor accepta hrana, ci ne vor rasplati chiar cu un sarut  🙂
Astfel de evenimente nu sunt neobișnuite la Giraffe Center, principalul sanctuar pentru girafele Rothschild, pe cale de dispariție.
Înca din 1979, centrul a fost responsabil pentru salvarea și reproducerea acestei frumoase subspecii de girafe. Aproape dispărute, acum prosperă în toată Africa datorită eforturilor eroice ale fondatorilor Jock și Betty Leslie-Melville.

Apoi ne vom indrepta către orfelinatul elefanților, o aventură minunată pentru vizitatorii de toate vârstele.
Imaginati-va zeci de pui de elefanti care alearga dupa ingrijitorii lor pentru a primi sticlele uriase cu lapte din care sunt hraniti.. Este o scenă de blândețe de neuitat.
dupa ce puii de elefanti si-au umplut burtile, este vremea pentru baie 🙂
La doar câțiva metri de tine, puii de elefant se rostogolesc în noroi, jucându-se și pulverizându-se reciproc.
Acest loc foarte special este un paradis pentru elefanții orfani din Kenya și din alte țări. Salvati după ce mamele sau familiile lor au murit din cauza secetei, accidentelor sau a braconierilor, acești pui au primit o casă sigură.
Orfelinatul din Nairobi este cel mai de succes sanctuar de acest gen din lume și a salvat peste 200 de pui de elefanți, precum și pui de rinocer. Crescuti cu dragoste, până în prezent aprox. 100 dintre puii salvati au fost eliberati înapoi în sălbăticie.

Dupamiaza vom avea timp liber la dispozitie pentru un tur al orasului.

Cazare cu mic dejun- DoubleTree by Hilton / Executive Residency by Best Western/ Nairobi Safari Club (in functie de disponibilitate in momentul finalizarii grupului)

ZIUA 7:  Nairobi > Mombasa> DIANI Beach

Mic dejun dimineața devreme, iar in jur de ora 8 vom face ceck-out si ne vom indrepta spre statia de tren, de unde vom porni spre Mombasa si transfer la hotelul de pe plaja.

Cazare: Southern Palms Beach Resort 4* / Baobab Beach Resort & Spa 4* sau  Voyager Beach Resort 4* – ALL INCLUSIVE (sau similar, in functie de disponibilitate in momentul finalizarii grupului)

 

ZIUA 7 – 12  – relaxare la hotel  Southern Palms Beach Resort 4* / Baobab Beach Resort & Spa 4* sau  Voyager Beach Resort 4* – ALL INCLUSIVE ( sau similar, in functie de disponibilitate in momentul finalizarii grupului)

 

In zilele libere vom putea face cateva excursii optionale,de ex:

-MOMBASA CITY TOUR

-VIZITĂ LA INSULA WASINI

 

ZIUA 12

Dupa micul dejun vom face check-out pentru a ne întoarce la Nairobi, drum ce il fom face in aproximativ 5-6 ore cu trenul. Sosiți la Nairobi vom putem sa mergem la faimosul restaurantul Carnivore-optional- pentru cina de rămas bun ( cost cina aprox. 30 USD).

Aici ne vom lua ramas bun de la Africa, luand cu noi amintirile aventurilor petrecute.

 

ZIUA 13 (13 septembrie) zbor Nairobi -Otopeni/ sau Budapesta (cu o escala)

TARIFUL INCLUDE

 • Bilet de avion Otopeni /Budapesta – Nairobi – Otopeni /Budapesta (cu o escala)
 • Taxele de aeroport
 • Bagaj de cala si de mana
 • Insotitor din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures
 • 3 nopti cazare cu pensiune completă în timpul safariului
 • 5 nopti,6 zile cazare cu mese all inclusive la hotel de 4*  in Diani Beach
 • 2 nopti cu mic dejun in Nairobi
 • Transport în vehicul Land Cruiser 4×4 privat Safari cu acoperiș ce se poate deschide
 • toate taxele de intrare in Parcurile nationale din safari si intrarile la sanctuarele din Nairobi
 • Bilete de tren: Nairobi – Mombasa si Mombasa-Nairobi
 • șofer/ghid vorbitor de limbă engleză
 • Consumul de apă în timpul safariilor
 • Toate transferurile de la aeroport și tren

TARIFUL NU INCLUDE

 • Obiecte de natură personală
 • Bere, băuturi răcoritoare, vinuri și băuturi spirtoase in safari
 • Asigurarea storno si medicala(recomandat)
 • Alte cheltuieli decat cele mentionate in program
 • tips – aprox 45$/pers
 • Taxa de viză online: 51 $
 • Este necesară prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ, efectuat cu 72 ore înainte de plecarea.

CONDIŢII DE CĂLĂTORIE:

Toţi pasagerii care doresc să între pe teritoriul Kenyei trebuie să îndeplinească, pe lângă condiţiile de intrare în ţară, următoarele condiţii speciale impuse de autoritatile locale în contextul pandemiei de COVID-19:

• viza cu o singură intrare: se obţine online conta cost (51 $)  pe site-urile oficiale (solicitati detalii la inscriere);

• prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de sosirea în Kenya;

• temperatura sub 37.5° C şi lipsa simptomelor gripale;

• completă/rea formularului online, înainte de călătorie, la următoarea pagină de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ şi prezentarea la sosirea în acest stat a codului QR receptionat pe e-mail.

• să prezinte dovada cazării;

• să facă dovada deţinerii de resurse financiare (ex: extras de cont, carte de credit, cec-uri de călătorie etc.);

• bilet de întoarcere.

 

NOTĂ: Grup minim pentru realizarea circuitului 15 persoane.

13 zile/ 10 nopti
Rezerva acuma vacanta!
Facebook Like
You don't have permission to register