Follow Me
TOP
Image Alt
Traieste experiente autentice

Sejur la plajă în Bali

Sejur la plajă în Bali

DE LA 1650 EURO
(0 Reviews)
Perioada: LA CERERE
Relaxeaza-te la soare pe Insula Paradisului
Principala atractie turistica a arhipelagului indonezian Insula Bali, este denumita si Insula celor 1000 de temple sau  „Insula Paradisului” , o combinatie placuta de ospitalitate, arta si cultura. Vom descoperi viata localnicilor, vom vizita monumente de referinta ale culturii mondiale, vom explora jungla si vom degusta bucataria locala delicioasa.
Plaja Legian se întinde pe 2 km, pornind din punctul cel mai nordic al plajei Kuta. Este destul de dificil să definești granițele acestor plaje și ambele oferă activități foarte similare, cum ar fi surfing, petreceri și cumpărături.
Veți vedea o mulțime de șezlonguri cu umbrelă și chioșcuri pe malul mării care vând băuturi reci, precum și maseuze de plajă și vânzători ambulanți care vând tot felul de chestii pe tot parcursul zilei.
Legian are, de asemenea, unele dintre cele mai populare stațiuni de lux din Bali, cu cluburi de plajă învecinate și facilități de lux care profită bine de coasta mai liniștită, valurile ondulate și apusurile dramatice de soare. Legian are mai multe școli populare de surf, dintre care una este Rip Curl School of Surf. Cea mai mare parte a surfingului se concentrează în jurul plajei Double Six și în fața stațiunii Padma.
Restaurantele de lux Legian și locurile populare pentru viața de noapte sunt doar un salt peste promenadă. De asemenea, în Legian este posibil să vă relaxați cu un buget redus, cu multe opțiuni de baruri pe plajă administrate local chiar pe nisip.
Când soarele apune, vă puteți bucura de un turneu improvizat de fotbal pe plajă sau volei cu localnicii. Jocuri contemporane precum bubble sumo și zorbing vin și pleacă, așa că vă puteți aștepta la un set foarte diferit de activități la Legian Beach în vizitele viitoare.

Activități Opționale

Excursie Opțională – Sangeh Monkey Forest
Cea mai cunoscută atracție turistică din Ubud este Sanctuarul „Pădurea Maimuțelor”, care ocupă terenul dintre capătul sudic al Drumului Pădurea Maimuțelor și marginea de nord a cătunului Nyuhkuning pentru cioplitori în lemn. Este una dintre cele mai cunoscute atracții din Ubud, cu o colonie de maimuțe răuvoitoare, dar fotogenice. Pădurea în sine este străbătută de o potecă betonată. Singura modalitate de a vedea Pădurea Maimuțelor este pe jos, dar nu este o excursie obositoare. La cinci minute în pădure, veți ajunge la Pura Dalem Agung Padang Tegal, templul morților pentru banjarul din Padang Tegal. Pura dalem sunt în mod tradițional locuri cu o putere magică extrem de puternică și conservarea leyakului sau a spiritelor rele. În acest templu veți găsi o jumătate de duzină de imagini sculptate în piatră ale vrăjitoarei-văduve Rangda. Ea păzește scara principală, recunoscută imediat după fața ei hidosă cu colți, părul neîngrijit și limba înclinată. Vizitatorii ocazionali nu au voie să intre în sanctuarul interior, dar în curtea exterioară puteți vedea turnul de tambur ornat kulkul, construit din cărămidă roșie și decorat cu sculpturi ale capetelor de Bhoma și garuda.

Excursie Opțională – Jatiluwih
După masa de prânz, continuam vizita la Jatiluwih, care este bine-cunoscut pentru terasele sale de orez. O zonă uimitor de frumoasă de paddies de orez înverzit, terasate cuibărite în umbra muntelui Batukaru, al doilea cel mai înalt vârf din Bali. În 2007, această zonă a fost nominalizat ca un sit al patrimoniului mondial UNESCO.

Seara ne întoarcem înapoi in Legian.

Excursie Opțională – Cretya Ubud
În această dimineață vă veți petrece timpul în Cretya Ubud. Este un restaurant și un club de zi cu intimitate absolută, lux, distracție, care vă oferă liniște în timp ce evadați și vă cufundați în emoția pe care o aduce natura. Bucurați-vă de priveliștea uluitoare a terasei noastre cu orez verde, a piscinelor cu 3 straturi de albastru azuriu și a spectacolului zilnic de DJ. Cretya Ubud este o evadare liniștită în natură, inspirată de generosul local Tegalalang, paradisul perfect pentru a evada din agitația orașului pentru a vă escalada papilele gustative cu bucătăria noastră delicioasă.

Seara ne reîntoarcem în cazarea noastră din Legian.

Excursie Opțională – Templul Besakih
Renumitul templu Besakih este construit pe versantul sudic al Gunung Agung, un munte sacru pentru balinezi. Un complex extins de altare, dedicate unui număr necunoscut de zei, constituie centrul religios din Bali. În zilele de rău augur, Besakih este plin de activitate plină de culoare. Rând după rând, femeile urcă scările templului, purtând cu mândrie o încărcătură grea de flori și ofrande de fructe. Ele sunt menite să stabilizeze Universul sau să finalizeze o ceremonie religioasă complicată. Besakih și împrejurimile pot fi descrise cu ușurință ca fiind cel mai sfânt loc de pe insulă, acoperind un mozaic religios extins de altare și temple, dedicate regilor și zeilor. În orice moment, veți merge împreună cu numeroși pelerini, deoarece fiecare balinez este obligat să aducă un omagiu de mai multe ori pe parcursul anului.

Excursie Opțională – Palatul de apă Tirta Gangga
Situat în satul Ababi, districtul Abang, estul Bali, Tirtagangga se află la mai puțin de 100 km de capitala Denpasar. Această grădină de apă a fost construită în 1948 de regele din Karangasem, Anak Agung Anglurah Ketut Karangasem, îmbinând stilurile balineze și chinezești. La sfârșitul anilor 40 ai secolului trecut, aceasta a fost o retragere jucăușă de weekend pentru unul dintre ultimii raja din Bali. Există suficiente bazine de apă, fântâni și statui bizare pentru a vă fermeca, în timp ce împrejurimile sunt drăguțe și liniștite. Apa provine de la unul dintre izvoarele naturale din apropiere. Locul a fost întotdeauna considerat sfânt. Tirta înseamnă apă binecuvântată, gangga vine din Gange, râul sfânt din India. Apa sfințită este necesară pentru ceremoniile templelor din împrejurimi până la Tirtagangga. Izvoarele au o cantitate mare de apă pură. Apa este mai întâi dusă la un rezervor unde este împărțită în două părți. O treime furnizează apă potabilă pentru orașul Amlapura. Restul merge în piscina de sus printr-o conductă subterană. Revărsarea apei merge în piscina de jos, în celelalte iazuri și în final în câmpurile de orez.

Seara ne întoarcem înapoi pe plaja Legian.

Excursie Opțională Nusa Penida – plecare la ora 07:00 de la hotel
– Kelingking Beach View Point (faimoasa stanca in forma de T-Rex)
– Broken Beach
– Angel`s Billabong
– Crystal Bay
*plecarea de pe Nusa Penida inapoi spre Bali va fi la ora 17:00.

Circuit Singapore-Bali 16 August 2024

Excursie Opțională – Templul Tanah Lot
Acest faimos templu de pe malul mării din Tanah Lot sfidează Oceanul Indian de secole. Templul emblematic a fost construit pentru a comemora răspândirea hinduismului de la Java la Bali cu multe secole în urmă. Așezat pe un afloriment stâncos erodat între mare și plajă, este o priveliște destul de mare. Templul, format din mai multe sanctuare protejate de șerpi negri otrăvitori este destul de modest, dar pe măsură ce valul se grăbește și insula devine complet înconjurată de apă, locul devine foarte misterios.

 

Excursie Opțională – Experiență autentică de viață balineză în Tabanan
Dupa micul dejun, ne îndreptam spre un mic sat din Tabanan unde vom fi invitați să experimentam modul unic și autentic de viață și tradiția poporului balinez. Vom fi condusi prin modul tradițional de viață. In primul rand vom vizita o piata traditionala si o scoala, apoi exploram modul de viata de zi cu zi balinez, de la a face ofrande, medicina naturista sau boreh pana la invatarea calenderului balinez si a alfabetului. După aceea continum cu o scurtă plimbare pe câmpul de orez unde vedem sistemul de irigare, agricultura și ne racorim cu un suc proaspat de nucă de cocos. Un prânz simplu va fi servit în sat.

Seara ne întoarcem înapoi pe plaja Legian.

Excursie Opțională – Plaja Melasti
Plaja Melasti este o fâșie mare de nisip alb în Ungasan, în sudul Bali (lângă zona Uluwatu), cu un drum sculptat în stâncile înalte de calcar, dându-i un fundal uluitor.
Aceasta este o plajă frumoasă pe care vă puteți relaxa. A devenit una dintre cele mai populare plaje din sudul Bali-ului, cu o mulțime de noi cluburi pe plajă și toate facilitățile de care aveți nevoie.
Pentru cine dorește, pe acestă plajă avem clubul White Rock, cu piscine infinity și restaurante cu tipuri de mâncăruri diverse.
Excursie Opțională – Templul Uluwatu
Templul Uluwatu cunoscut local sub numele de Pura Luhur Uluwatu (luhur înseamnă „ceva de origine divină”).
Acesta este unul dintre cele nouă temple direcționale cheie din Bali și unul dintre cele mai spectaculoase din întreaga insulă, așezat pe o stâncă abruptă la aproximativ 70 de metri deasupra nivelului mării.
Templul Uluwatu are o arhitectură unică, cu acoperiș negru cu frunze de palmier, stivuit în negru.
Vom putea lua parte la „Dansul Focului”, care v-a reda povestea din Ramayana, o epopee antică, scrisă de către poetul Valmiki. Reprezintă totodată o carte importantă a hinduismului.
Circuit Bali - Indonezia - Holiday Tour Mures

Seara ne întoarcem înapoi pe plaja Legian.

Excursie Opțională – Templul Tirta Empul

Templul Tirta Empul este un templu hindus balinez de apă situat în apropierea orașului Tampaksiring, Bali, Indonezia. Complexul templului constă dintr-o structură petirtaan sau de scăldat, renumită pentru apa sa sfântă de izvor, unde hindușii balinezi merg pentru purificare rituală.

Excursie Opțională – Candi Tebing Gunung Kawi

Gunung Kawi este un templu și un complex funerar din secolul al XI-lea în Tampaksiring, la nord-est de Ubud, în Bali, Indonezia, care este răspândit de-a lungul râului Pakerisan. Acesta cuprinde 10 candi tăiate în stâncă, care sunt sculptate în nișe adăpostite de 7 metri înălțime ale stâncii abrupte.

Excursie Opțională – Taman Dedari

Ne oprim la restaurantul de poveste Taman Dedari, loc unic în Bali situat într-o grădină tropicală, înconjurat de statui ale unor zeități locale și vegetație luxuriantă.

Seara ne întoarcem înapoi în Legian.

Plaja Legian cuprinde o coastă centrală cunoscută sub numele de Plaja Double Six, care se învecinează cu zona plajei Seminyak. Numită și Blue Ocean Beach, are o scenă mai relaxată în comparație cu plajele învecinate, cu o întindere de nisip de la Jalan Melasti până la Jalan Werkudara.
Puteți merge să înotați, să luați o lecție de surfing, să vă bucurați de soare cu o lectură bună sau să jucați sau să urmăriți meciurile de volei pe plajă și fotbal de după-amiază la timp pentru apusurile dramatice. Plaja Legian este, de asemenea, unul dintre cele mai populare locuri pentru petrecăreți, cu petreceri rave pe plajă găzduind DJ celebri și trupe live, care au loc în locații precum Cocoon Beach Club și The Plantation Grill.

Informații Preț:

PREȚUL INCLUDE:

 • Bilet de avion Otopeni – Denpasar/Denpasar – Otopeni
 • Taxa bagaj de mana si  bagaj de cala;
 • Taxele de aeroport;
 • Transfer  aeroport- hotel;
 • Cazare la hotel de 4* (Grand Kuta Hotel and Residence, Legian, sau similar)  – 13 nopti cu mic dejun inclus,
Pret pachet: de la 1650 Euro /pers /loc in camera dubla, la cerere in functie de hotelul ales
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri aeroport- hotel.

Conditii de plata: Avans 500 Euro/pers. la inscriere, 500 Euro/pers. pana la 45 zile inainte de plecare, diferenta pana la 30 zile inainte de plecare.

PREȚUL NU INCLUDE:

 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.
 • Bauturile alcoolice si racoritoare.
 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Taxa de Viza si formalitati de obtinere a vizei
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) UNDE SE CERE
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

TERMENE ȘI CONDIȚII DE PLATĂ:
Conditii de plata: Avans 500 Euro/pers. la inscriere, 500 Euro/pers. pana la 45 zile inainte de plecare, diferenta pana la 30 zile inainte de plecare.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

GRUP MINIM:  20 persoane.

 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

Alte circuite marca Holiday Tour Mureș:

Circuit Asia Centrala: Cele 5 „STAN-URI” 9 – 25 Iunie 2024
3890 3690 EURO
Circuit Bali PAȘTE 29 Aprilie – 12 Mai 2024
2390 2190 EURO
Circuit Etiopia "Leaganul Omenirii" 22 mai - 4 Iunie 2024
Circuit Etiopia: „Leaganul omenirii” 22 Mai – 4 Iunie 2024
3390 3190 EURO
Sejur la plajă în Zanzibar 27 Iulie – 8 August 2024 + Safari Tanzania
2290 2090 EURO
Note
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Septembrie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Mai 2022; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Condiții de călătorie
Cetățenii români care călătoresc în Indonezia în scop turistic pot obține viză la sosire (cost: 500 000 IDR, aproximativ 35 USD), în punctele de intrare, valabilă 30 zile și care poate fi reînnoită, cu îndeplinirea următoarelor condiții:
 • deținerea unui pașaport valabil minimum 6 luni la momentul intrării în Indonezia;
 • deținerea unui bilet de călătorie dus-întors;
 • dovada plății taxei de viză la intrarea în țară;
 • dovada rezervării și plății cazării pentru minim patru zile.
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.