HolidayTour

Vacantele noastre poartă numele tău. Ideile tale de vacanță reprezintă o nouă provocare pentru noi.

Follow Me
TOP
Kenia Safari Marea migratie Holiday Tour Mures
Amazing Tour

Safari in KENYA si plaja la Oceanul Indian

Safari in KENYA si plaja la Oceanul Indian

2390 Euro / per person
(0 Reviews)

Circuit KENYA -excursie incheiata.

Excursie de grup: Safari in KENYA + Plaja la Oceanul Indian

 • Nairobi >  Maasai Mara > Lake Nakuru > Lake Naivasha  – Crescent Island > Nairobi > Tsavo East > Diani Beach

11 nopti la pret de 10 – BONUS o noapte in Nairobi si vizita Lake Naivasha!

Perioada: 09 – 22 iulie 2021

Pret: de la  2390 Euro/pers./ cu plecare din Budapesta

 

CONDITII DE PLATA:

Avans 1000 Euro la inscriere
Diferenta de plata pana in data de 9 Iunie 2021

 

Itinerar:

Ziua 1 – 2 (09-10 IULIE): Zbor Otopeni/ Budapesta -Nairobi (cu escala)

in data de 10 Iulie ajungem in Nairobi la ora 7:10.

 

ZIUA 2 (10 iulie):
NAIROBI – Maasai Mara
Vom fi întâmpinati de unul dintre reprezentanții companiei partenere la aeroport și ni se va oferi o scurta prezentare a urmatoarelor zile de Safari.

Vom porni spre Parcul National Maasai Mara, pe parcurs ne vom opri 10-15 min. pentru a admira panorama The Great Rift Valley.
Vom ajunge in Parcul National Maasai Mara ila timp pentru pranzu,  vom face ceck-in la lodge si dupa putina relaxare vom porni intr-un safari de dupa-amiaza.
Rezervația Națională Maasai Mara este cea mai bună rezervație sălbatică din Kenya și împărtășește același ecosistem cu Parcul Național Serengeti. Parcul se caracterizează prin savana cu pajiști deschise, cu pete de Acacia.
Iulie-August este migrația Gnu în fiecare an, cu peste un milion de Gnu, care atrage și alte animale sălbatice, cum ar fi zebrele, antilopele și alte animale sălbatice care traversează râul Mara în Masai Mara dinspre Serengeti. Si populatia de păsări este foarte abundentă, de până la 500 de specii, printe care se afla si peste 16 specii de vultur.

Parcul este, de asemenea, printre cele șapte minuni ale lumii, datorită marii migrații anuale din Iulie -August.
Cazare cu pensiune completa la  Mara Chui Lodge (sau similar)

 

ZIUA 3 (11 iulie):
MAASAI MARA ZI COMPLETA

După micul dejun, ne vom bucura de o zi întreagă în Rezervația Națională Masai Mara, în căutarea celor cinci mari din Africa – elefantul african, leul, rinocerul, bivolul și leopard – cat si alte ierbivore, cum ar fi zebre, antilope Gnu în număr mare în drum spre raul Mara. Ne vom deplasa cu masini Land Cruiser cu acoperis deschis pentru a putea urmari animalele si pentru a le putea face fotografii.

Vom avea prânzul la pachet si ne vom opri in rezervatie pentru picnic.

După călătoria de după-amiază, ne retragem la lodge pentru cina si relaxare.
Cazare cu pensiune completa la Mara Chui Lodge (sau similar)

 

ZIUA 4 (12 IULIE)
Maasai Mara – Lake Nakuru
Dupa micul dejun pornim la drum inspre Lacul Nakuru, unde vom ajunge in jurul pranzului,

Vom lua masa la Eagle Palace Nakuru, iar dupa o scurta relaxare, incepem safari-ul de dupamiaza in Parcul National Lake Nakuru, care ne va oferi o perspectivă rară asupra celei mai diverse flore si faune și este renumit pentru turmele sale uriașe de flamingo roz.

Trecând prin linia ecuatorului, vom constata ca pe partea de nord, apa se rotește în sensul acelor de ceasornic, iar in partea de sud se învârte în sens invers acelor de ceasornic … ceea ce este un fenomen uimitor.
Parcul National Lake Nakuru este bine cunoscut pentru rezervatia de rinoceri albi și negri pe cale de dispariție și girafa Rothschild. Există mai mult de 50 de specii diferite de mamifere, inclusiv rinoceri albi, hipopotami, bivoli și babuini. Este, de asemenea, renumit pentru milioanele sale de flamingo roz care acoperă țărmurile lacului Nakuru.

Sper seara pornim spre cazarea care o vom avea pe malul lacului Elementaita, la Pelican Lodge (sau similar) – pensiune completa

 

ZIUA 5 ( 13 IULIE)
Lake Nakuru – Lake Naivasha – Nairobi
Dupa mic dejun vom face check-out și vom porni inspre Lacul Naivasha, cel mai înalt și cel mai frumos dintre lacurile din Valea Rifului. La 1910m, apa este proaspătă, iar lacul este mărginit de pâlcuri dense de papirus. Aici nu există crocodili deoarece apa lacului este prea rece pentru ei, din cauza altitudinii, dar există un numar mare de hipopotami.

Ne vom plimba pe malurile lacului, cat si o excursie cu barcile pe lac (in functie de conditiile meteo), unde vom putea observa de aproape hipopotamii si pasarile de pe lac, dupa care ne vom opri pe Crescent Island unde vom face un safari la pas, insotiti de un ghid care ne va duce foarte aproape de animalele pe care le vom putea observa: girafe, antilope, zebre, gazele, babuini, hiene, etc…

Dupamiaza vom ajunge in Nairobi unde vom fi cazati, dupa care vom avea posibilitatea sa vizitam centrul girafelor ( contra cost aprox. 15 usd, daca timpul ne permite)

Cazare cu mic dejun- DoubleTree by Hilton / Executive Residency by Best Western/ Nairobi Safari Club (in functie de disponibilitate in momentul finalizarii grupului)

 

ZIUA 6 (14 IULIE)

NAIROBI – TSAVO-EAST

După un mic dejun matinal, vom porni la drum spre Tsavo Est.

Vom ajunge la timp pentru pranz, iar dupa masa si putina relaxare, ne vom bucura de un safari de după-amiază cu mașina în jurul parcului.

Parcul național Tsavo East este unul dintre cele mai mari parcuri din Kenya, acest parc are o biodiversitate inegalabilă, oferind adăpost celor cinci mari (Leu, Elefant, Leopard, Rhino și Cape Buffaloes]. Parcul este renumit pentru turmele mari de elefanți care se adună în jurul surselor de apă pentru a-și potoli setea. Terenul parcului este destul de plat si  permite depistarea ușoară a animalelor, spre deosebire de parcul frate, Tsavo West. Aici putem vedea cu ușurință  animale precum Eland, Gerenuk, Impala, Giraffe și Gazele Thompsons. Acest vast parc, de asemenea, gazduieste peste 500 de specii de păsări, cum ar fi Ibisul sacru, pasărea secretară, vulturul bibilic, Vulturii marțiali, etc,  Râul Galana care curge prin parc creează, de asemenea, o linie luxuriantă de verdeață care traversează savana prăfuită.

Vom găsi hipopotami, crocodili care se adaugă diversității acestei rezervații remarcabile.

Cazare cu pensiune completa la Voi Safari Lodge (sau similar)

 

ZIUA 7 (15 iulie): TSAVO EAST-  DIANI Beach

Mic dejun dimineața devreme, vom face un  ultim safari la rasaritul soarelui, iar in jur de ora 11 vom face ceck-out si ne vom indrepta spre statia de tren, de unde vom porni spre Mombasa si transfer la hotelul de pe plaja.

Cazare: Southern Palms Beach Resort 4* / Baobab Beach Resort & Spa 4* sau  Voyager Beach Resort 4* – ALL INCLUSIVE (sau similar, in functie de disponibilitate in momentul finalizarii grupului)

 

ZIUA 7 – 13 (15-21 iulie) – relaxare la hotel  Southern Palms Beach Resort 4* / Baobab Beach Resort & Spa 4* sau  Voyager Beach Resort 4* – ALL INCLUSIVE ( sau similar, in functie de disponibilitate in momentul finalizarii grupului)

 

In zilele libere vom putea face cateva excursii optionale,de ex:

-MOMBASA CITY TOUR

-VIZITĂ LA INSULA WASINI

 

ZIUA 13 (21 iulie):

Dupa micul dejun vom face check-out pentru a ne întoarce la Nairobi, drum ce il fom face in aproximativ 5-6 ore cu trenul. Sosiți la Nairobi vom putem sa mergem la faimosul restaurantul Carnivore-optional- pentru cina de rămas bun ( cost cina aprox. 30 USD).

Aici ne vom lua ramas bun de la Africa, luand cu noi amintirile aventurilor petrecute.

 

ZIUA 14 (22 iulie-ora 1,30): zbor Nairobi -Otopeni/ sau Budapesta (cu o escala)

 

TARIFUL INCLUDE

 • Bilet de avion Otopeni – Nairobi – Otopeni
 • Taxele de aeroport
 • Bagaj de cala si de mana
 • Insotitor din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures
 • Cazare cu pensiune completă în timpul safariului
 • Transport în vehicul Land Cruiser 4×4 privat Safari cu acoperiș ce se poate deschide
 • Bilete de tren: Tsavo – Mombasa si Mombasa-Nairobi
 • șofer/ghid vorbitor de limbă engleză
 • Taxe de intrare în parc și taxe guvernamentale
 • Consumul de apă în timpul safariilor
 • Toate transferurile de la aeroport și tren

 

TARIFUL NU INCLUDE

 • Obiecte de natură personală
 • Bere, băuturi răcoritoare, vinuri și băuturi spirtoase in safari
 • Safari cu baloane la Maasai Mara
 • Asigurarea storno si medicala(recomandat)
 • Alte cheltuieli decat cele mentionate in program
 • tips – aprox 45$/pers
 • Taxa de viză online: 50 $
 • Este necesară prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ, efectuat cu 72 ore înainte de plecarea.

 

Inscrieri si informatii:

e-mail.: agentie@holidaytourmures.ro

Tel.:  0744922115

 

CONDIŢII DE CĂLĂTORIE:

Toţi pasagerii care doresc să între pe teritoriul Kenyei trebuie să îndeplinească, pe lângă condiţiile de intrare în ţară, următoarele condiţii speciale impuse de autoritatile locale în contextul pandemiei de COVID-19:

• viza cu o singură intrare: se obţine online conta cost (51 $)  pe site-urile oficiale (solicitati detalii la inscriere);

• prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de sosirea în Kenya;

• temperatura sub 37.5° C şi lipsa simptomelor gripale;

• completă/rea formularului online, înainte de călătorie, la următoarea pagină de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ şi prezentarea la sosirea în acest stat a codului QR receptionat pe e-mail.

• să prezinte dovada cazării;

• să facă dovada deţinerii de resurse financiare (ex: extras de cont, carte de credit, cec-uri de călătorie etc.);

• bilet de întoarcere.

 

NOTĂ: Grup minim pentru realizarea circuitului 15 persoane.

Rezerva acuma vacanta!
Facebook Like
You don't have permission to register