HolidayTour

Vacantele noastre poartă numele tău. Ideile tale de vacanță reprezintă o nouă provocare pentru noi.

Follow Me
TOP
Holiday Tour Circuit Vietnam & Cambodgia -Pattaya - Thailanda
Amazing Tour

Misterele Indochinei: 01-17 Martie 2022

Misterele Indochinei: 01-17 Martie 2022

2690 Euro / per person
(0 Reviews)
Circuit 13 zile Vietnam & Cambodgia + Bonus 3 zile plaja si distractie in Pattaya - Thailanda!

Itinerar:  Hanoi – Halong Bay – Hue – Hoi An – Danang – Ho Chi Minh – Mekong Delta – Phnom Penh – Siem Reap – Angkor Wat – Pattaya

Perioada: 01 – 17 Martie 2022 (18 zile/ 15 nopti)

Pret: 2690 Euro/ pers./loc in camera dubla, cu toate taxele incluse

Conditii de plata: 800 Euro/ pers. la inscriere, 800 Euro/ pers pana la data de 01 dec. 2021, diferenta de plata pana la data de  01 febr. 2022

Pretul include:

 • zbor Bucuresti sau Budapesta – Hanoi la dus + taxe de aeroport (1 escala)
 • zbor Bangkok – Bucuresti sau Budapesta + taxe de aeroport (1 escala)
 • zbor Hanoi – Hue + taxe de aeroport
 • zbor Da Nang – Ho Chi Minh (Saigon) + taxe de aeroport
 • 14 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*;
 • 1 noapte cazare pe vapor de croaziera in Halong Bay cu mic dejun, pranz si cina incluse;
 • transferuri aeroport -hotel
 • transfer autocar Ho Chi Minh – Phnom Penh – Siem Reap – Pattaya – Bangkok
 • insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures
 • intrari la obiectivele turistice din program
 • vizitele din program cu ghid local : Hanoi, Halong Bay, Hue, Hoi An, Cu Chi Tunels, Saigon, Mekong Delta, Phnom Penh, Siem Reap, Ankor Wat , Chang Kneas , Ankor Tom
 • pranz sau cina in zilele mentionate in program
Itinerarul pe zile:
Holiday Tour Circuit Vietnam & Cambodgia -Pattaya - Thailanda

Ziua 1: Zbor Otopeni- Hanoi cu o escala

Ziua 2:  Sosire in Hanoi, tranfer la hotel

Sosire la aeroportul Hanoi. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba engleza.

Cazare la hotel cu mic dejun inclus

Ziua 3: vizita Hanoi

Se viziteaza capitala Vietnamului, Mausoleumul Ho Chi Min ( exterior),  viziteaza orasul vechi, The Presidential Palace,

casa sa tradițională, One-Pillar Pagoda și Templul Literaturii vechi de o mie de ani, cunoscut și sub numele de Prima Universitate din Vietnam. Vizitați Muzeul de Istorie din Vietnam. După aceea, veți începe să explorați arhitectura diversificată din Hanoi și faimoasele sale 36 de străzi din cartierul vechi printr-un scurt tur de mers pe jos și cicloturism.

Programul se incheie cu un spectacol traditional de teatru de papusi pe apa, o forma de arta autentic vietnameza.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Hanoi – Hai Phong – Lan Ha Bay

Ziua 4:  Hanoi – Hai Phong – Lan Ha Bay (B,L,D)

Dupa mic dejn plecam din Hanoi catre Hai Phong unde vom ajunge in jurul pranzului si ne vom imbarca pe un vas de croaziera tipic Vietnamez in Lan Ha Bay, si vom incepe navigarea de 24 ore.

Acest golf renumit oferă unul dintre cele mai frumoase peisaje din Vietnam, cu imensele sale insule stâncoase, acoperite cu vegetație luxuriantă. Golful Halong are în jur de 1.900 de insule, majoritatea nelocuite și nevizitate. Acest traseu ne va dezvălui un peisaj marin spectaculos, care a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1994. La bord veți servi prânzul și cina cu fructe de mare excelente și proaspete din golf.

Noaptea se va petrece pe ambarcatiune.Cine doreste, seara tarziu poate incerca pescuitul de calamar.

Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina

Cazare pe vasul de croaziera

Halong Bay

Ziua 5:  Lan Ha Bay – Hanoi- Zbor catre Hue

Dimineața ne vom trezi devreme pentru ne bucura din plin de culorile apei la primele raze ale soarelui. Ambarcatiunea isi va continua drumul printre insulele golfului, si veti putea admira locurile unde a fost filmat filmul intitulat “Indochine “.

Dupa micul dejun, vasul de croaziera ne va duce inapoi in golf unde vom debarca in jurul pranzului si vom reveni in Hanoi. Aici vom lua zborul spre Hue.

La sosire, vom fi preluat de un ghid local și ne va asigura transferul la hotelul din Hue.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Ziua 6:  Vizita Hue- transfer – Hoi An

Dupa mic dejun vom face o vizită la maiestuoasa Cetate Imperială din Hue, construită în 1804 și situată de-a lungul râului Perfume. Remarcabilă pentru aspectul său de cetate și înrădăcinată în inima orașului, Cetatea ocupă un perimetru de peste 10 kilometri. Inspirat de fortificațiile din Vauban, este compus din trei părți: capitala (Kinh Thanh), orașul imperial (Hoang Thanh) și orașul interzis (Cam Thanh). Deși a fost în mare parte distrusă în 1968 în timpul războiului din Vietnam, s-a facut un efort impresionant pentru restaurarea acestui sit de patrimoniu neprețuit în zilele noastre. După vizită, vom face o excursie cu barca la Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi structuri arhitecturale antice si cu mare insemnatate religioasa din Hue.

Veți vizita mormântul fostului împărat Minh Mang. Construcția mormântului lui Minh Mang a început în 1840 în timpul domniei lui Minh Mang și a fost finalizată de împăratul Thieu Tri, care l-a succedat pe tron ​​după moartea sa. Veți avea ocazia să admirați arhitectura sa deosebită într-un peisaj fermecător, cu 40 de clădiri dispuse de-a lungul unei axe lungi de 700 de metri, înconjurate de dealuri, pini parfumați și lacuri. Deși nu este la fel de mare ca mormântul lui Tu Duc, totuși este o constructie impresionanta.

Vom incheia ziua cu o plimbare de agrement prin piața Dong Ba.

Transfer la Hoi An, unde ne vom caza.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Distanta: 150 km – 3 ore

Circuit 13 zile Vietnam & Cambodgia + Bonus 3 zile plaja si distractie in Pattaya - Thailanda!

Ziua 7:   Vizita Hoi An

Vom porni dimineața devreme, ne vom plimba cu bicicleta în zona rurală Cam Thanh, vom călători pe câmpuri de orez inundate și vom avea ocazia să observam scene pitorești din viața de zi cu zi a localnicilor, intr-un peisaj verde. După ce am ajuns la debarcaderul local, vom urca pe o barcă care ne va transporta până la portul Cua Dai, la gura râului Thu Bon, care traversează Hoi An. În acest moment, două activități foarte diferite ne vor aștepta, in primul rând, vom fi inițiați la o formă de pescuit folosind plase uriașe ridicate de scripete speciale, captura fiind accesibilă doar vâslind în „bărci coș”. După această primă activitate distractivă, o barcă coș de bambus ne va duce în pădurea de mangrove. Această uimitoare barcă rotunda ne va purta de-a lungul pădurii și, de acolo, vom urmări și participa la pescuitul de crab.Vom avea posibilitatea să încercam să manevram singuri barca, ceea ce nu este o sarcină ușoară,  sunt necesare mișcări circulare din vasle pentru a mențineți echilibrul! Oricum ar fi, este cu siguranță foarte distractiv. Ca o recompensă pentru eforturile de dimineață, vom fi însoțiți la casa unei familii locale pentru a savura un prânz constând din mâncăruri locale pregătite cu grijă de pescari. Familia ospitalieră ne va întâmpina, aici vom putea descoperi tainele gastronomiei Vietnameze dand o mână de ajutor în pregătirea prânzuluisau sau ne vom delecta construind jucării din frunze de cocos, o activitate foarte distractivă și plăcută pentru copii. După o scurtă relaxare, ne vom intoarce în orașul Hoi An.

Vom vizita orașul Hoi An, recunoscut de UNESCO ca sit al Patrimoniului Mondial datorită străzilor și caselor antice neobișnuit de bine conservate. Site-urile includ Podul Japonez, Templul Chinezesc și casa comercială în stil chinezesc Tan Ky.

Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Cazare: la hotel

Ziua 8: Hoi An-Danang- zbor la Ho Chi Minh City

Dupa Micul dejun, vom fi transferati la aeroport pentru zborul către Ho Chi Minh City (Saigon).

La sosire, vom fi întâmpinati de un ghid local. Cazarea se va putea face începând cu ora 14:00, iar pana atunci vom porni într-un ciclotur cu ricsa ( aprox. 45 de minute) pentru a înconjura fosta capitală a Indochinei Franceze. Vom vedea multe repere istorice, inclusiv oficiul poștal Old Saigon, Catedrala Notre Dame (a fost în renovare până în 2020), Biserica Catolică Tan Dinh (în exterior), Opera și Palatul Unificării (în exterior). Continuam turul vizitând Muzeul Războiului. După aceea, vom petrece putin timp mergând pe strada Dong Khoi și prin piața Ben Thanh.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare: la hotel

Ziua 9: Ho Chi Minh – Delta Mekong

Dimineața, vom pleca din orașul Ho Chi Minh pentru a explora Ben Tre si delta Mekong. La sosirea în orașul Ben Tre, vom face o excursie cu barca cu motor de-a lungul râului Ben Tre cu mai multe opriri pe drum, cum ar fi să vizitam un cuptor de cărămidă unde putem vedea cum sunt făcute cărămizile, vom urmări procesarea fructelor de cocos și vom vizita unele familii din Cai Son și canalele Thanh Nhon care fac covorașe de dormit. Ne vom desfata cu fructe proaspete și ceai verde în timp ce ne vom relaxa la o casă locală. Apoi vom continua călătoria cu bicicleta trecând pe lângă câmpurile de orez și grădinile de legume. Ne vom opri la prânz la un mic restaurant unde vom degusta specialități locale, în special „peștele cu ureche de elefant”.

După-amiaza, ne vom întoarce cu mașina în orașul Ho Chi Minh.

Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Cazare: la hotel

Distanță: 90 de kilometri – 2 ore (dus)

Ziua 10:   Ho Chi Minh – Tunelele Cu Chi – Phnom Penh – ghid inclus

Vom pleca dimineața devreme spre Tunelurile Cu Chi, situate la aproximativ 2 ore de orașul Ho Chi Minh. Inițial săpate manual de Viet Minh (Forța de rezistență) în timpul războiului franco-indochinian, această rețea de tuneluri subterane a fost extinsă în timpul războiului din Vietnam, avand o lungime de 200 de kilometri, adâncime de 3 până la 4 metri și erau foarte bine dotate cu săli de ședințe, posturi medicale și sanitare. Astăzi, este unul dintre cele mai importante situri istorice ale războiului din Vietnam. Veți începe vizita urmărind un documentar despre tuneluri și războiul din anii 60-70 și apoi puteți trece prin diferite canale subterane înguste pentru a descoperi numeroasele camere: birouri, bucătării, camere supraetajate, magazii de arme și chiar spitale. La sfârșitul turului, veți avea posibilitatea să gustați o specialitate culinară din Cu Chi, khoai my luoc (manioc fiert), un fel de mâncare vietnameza consumata zilnic în timpul războiului. După vizită, ne vom întoarce în Ho Chi Minh City.

Vom merge spre Phnom Penh pe la granita Moc Bai / Bavet. Ghidul local din Phnom Penh ne va prelua și ne va însoți la hotel.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Ziua 11: Vizita Phnom Penh

Dupa micul dejun pornim intr-un tur pentru a descoperi orașul Phnom Penh, capitala Cambodgiei situată la punctul de întâlnire a patru ramuri ale râului Mekong Chaktomuk și capitala istorică de mai bine de 600 de ani, după Angkor. Veți vizita Palatul Regal construit în 1866 și veți vedea Pagoda de Argint situată în complexul Palatului Regal. Majoritatea comorilor expuse au fost furnizate de regele Cambodgiei și includ cadouri din diferite alte țări. Printre comori se numără un Buddha din aur solid, cântărind 90 de kilograme și incrustat cu 9.584 de diamante, precum și un mic Buddha din smarald și baccarat din secolul al XVII-lea.

După-amiază, vom vizita Tuol Sleng, o școală istorică care a fost folosită ca închisoare în perioada Khmerilor Roșii și apoi vom merge pe piața rusă construită în 1937 și care prezintă un splendid stil arhitectural colonial.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Ziua 12: Phnom Penh – transfer la Siem Reap

Dupa micul dejun, vom porni cu masina transfer privat catre Siem Reap. Pe drum, vizitam piața Skun cunoscută sub numele de piața păianjenilor uriași. La sosire, faceți check-in la hotelul și odihna cateva ore. Seara Apsara Show cu cina inclusa.

Mese incluse: Mic dejun, cină

Cazare: la hotel

 Ziua 13:  Angkor Wat – Banteay Sreay – Ta Prohm

Ziua ta începe cu o vizită la Angkor Wat, un sit al patrimoniului mondial cu turnuri înalte și basoreliefuri extraordinare. Realizarea arhitecturală si artistică, de la minunata structura, și până la micile detalii de pe ea.

După-amiaza, plecați către Banteay Srei, unde există o bijuterie impresionantă a artei Khmer. Înălțat în secolul al X-lea, acest mic templu de gresie roz este cunoscut sub numele de Cetatea Femeilor.

Vom incheia ziua vizitând Ta Prohm, unde radacini imense cresc din pietre oferind un peisaj de film, cunoscut sub denumirea “templul din jungla”

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Ziua 14:  Chong Kneas orasul plutitor – Ankor Thom

Dimineața, dupa micul dejun, plecam către satul plutitor Chong Kneas intr-o excursie cu barca, satul unde casele sunt construite pe piloni si se intind pe campurile inundate cultivate cu orez.

După-amiază, vom ajunge pe un drum înconjurat de copacii imensi de sute de ani. Dintr-o data va apărea o ușă maiestuoasă din piatră, intrarea în Angkor Thom numit si „marele oraș”. Fețele zâmbitoare curioase și masive sculptate în piatră ne vor aparea in cale – Templul Bayon, construit în jurul secolelor 12-13. Acest edificiu uimitor este înconjurat de 54 de turnuri, fiecare dintre ele împodobite cu 4 fețe. După care vom vizita Baphuon, templul munte construit în secolul al XI-lea, a cărui restaurare, condusă de arhitecții francezi, s-a încheiat nu cu mult timp în urmă. Apoi vom admira Terasa elefanților, care, cu lungimea sa de 350 de metri, era folosită pentru audiențe regale și ceremonii publice. Vom continua cu vizita la Terasa Regelui lepros, construită în secolul al XII-lea, acoperită de sculpturi magnifice Apsara.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Ziua 15: Siem Reap- Pattaya

Dupa micul dejun, vom porni catre granita cu Thailanda si Pattaya.

Cazare cu mic dejun.

Zilele 16 – 17:  Pattaya

Cazare cu mic dejun. Program de plaja si relaxare. Asigurarea meselor de pranz si cina se va face pe cont propriu.

Ziua 17: Pattaya – Bangkok- Bucuresti

Dupa mic dejun timp liber pana la amiaza dupa care transfer catre aeroportul din Bangkok pentru zborul spre casa.

Ziua 18:  Bucuresti

Ne luam ramas bun, si astepgtam cu nerabdare sa ne revedem!

PRETUL NU INCLUDE:

 • vizele pentru Vietnam cca. 20 Usd – se obtine online, Cambodgia cca. 25 Usd – se obtine online, Thailanda cca. 55 Usd – se obtine la intrarea in Thailanda
 • asigurare storno si medicala ( recomandat)
 • bacsisul pt.ghizii locali si sofer (aprox 40 Usd pe pers)

ALTE INFORMATII UTILE
Observatii:
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerele Turismului din Vietnam, Cambodgia si Thailanda conform standardelor proprii.

Documente necesare calatoriei: pasaport electronic valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare va rugam sa accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
Insotitorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Rezerva acuma vacanta!
Facebook Like
You don't have permission to register