HolidayTour

Vacantele noastre poartă numele tău. Ideile tale de vacanță reprezintă o nouă provocare pentru noi.

Follow Me
TOP
Holiday Tour Circuit Vietnam & Cambodgia -Pattaya - Thailanda

Misterele Indochinei: Circuit Vietnam – Cambodgia – Thailanda 10-27 Martie 2023 – 17 zile/15 nopti

Misterele Indochinei: Circuit Vietnam – Cambodgia – Thailanda 10-27 Martie 2023 – 17 zile/15 nopti

2890 Euro 2690 Euro / per person
(0 Reviews)
Best of Vietnam & Cambodgia

O aventură de neuitat prin două dintre cele mai colorate și totuși contrastante culturi din Asia de Sud-Est. Pornind din Vietnam, navigați prin peisajele carstice dramatice într-un tur cu barca în Golful Halong, faceți un pas înapoi în lumea ultimilor împărați ai țării din Hue, bucurați-vă de farmecul lumii vechi al orașului Hoi An și fiți uimiți de energia nesfârșită a Ho Chi Minh.
În Cambodgia, descoperiți istoria și cultura fascinantă a țării pe străzile agitate din Phnom Penh și în templele uimitoare din Angkor. Aceasta este o călătorie care te atrage departe de mulțime și în inima și sufletul acestei regiuni captivante și a oamenilor ei la fel de încântători.

Bonus 3 zile plaja si distractie in Pattaya - Thailanda!

Itinerar:  Hanoi – Halong Bay – Hue – Hoi An – Danang – Ho Chi Minh – Mekong Delta – Phnom Penh – Siem Reap – Angkor Wat – Pattaya

Perioada:  10-27 Martie 2023,  17 zile / 15 nopti

Pret: 2690 Euro /pers. /loc in camera dubla – PROMO pana la data de 3 octombrie 2022 in limita locurilor disponibile.
Pret: 2890 Euro /pers. /loc in camera dubla, dupa data de 3 octombrie 2022

 • Supliment camera single: 450 Euro.
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid vorbitor de limba Romana – Japoneza!

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (cursele internationale, ore locale):

10 MAR 2023  Otopeni – Doha QR 222 ora 16:50 – 2230

11 MAR 2023 Doha – Hanoi QR 976 ora 01:35 – 12:10

27 MAR 2023 Bangkok – Doha QR 837 ora 02:30 – 05:45

27 MAR 2023 Doha – Otopeni QR 221 ora 08:20 – 13:15

Circuit 13 zile Vietnam & Cambodgia + Bonus 3 zile de distractie in Pattaya - Thailanda!

Vietnamul, un tinut intins, cu jungle, plaje superbe, frumuseti naturale incredibile si o istorie complexa, marcata de numeroasele razboaie. Veti avea ocazia sa le descoperiti pe toate: de la monumentele istorice ale Hanoi-ului si farmecul inegalabil al Hoi An-ului. Cu cladirile sale imperiale si animat de vanzatorii de street food, pana la peisajele dramatice din golful Ha Long. De la misterele ascunse in tunelurile Cu Chi din Ho Chi Minh, pana la agricultura traditionala practicata in delta Mekong-ului. Toate va vor crea imaginea completa a uneia dintre cele mai pline de caracter destinatii ale Asiei.

Cambodgia, pe de alta parte, este invaluita intr-o aura de mister. Este locul unde dainuieste inca civilizatia straveche a Khmer-ilor, ale carei taine le veti afla chiar din gura unui carturar, la umbra smochinilor de la templul Ta Prohm.

Zbor Otopeni- Hanoi cu o escala

Sosire la aeroportul Hanoi. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba engleza.
Cazare la hotel cu mic dejun inclus

vizita Hanoi
Se viziteaza capitala Vietnamului, Mausoleumul Ho Chi Min ( exterior),  viziteaza orasul vechi, The Presidential Palace, casa sa tradițională, One-Pillar Pagoda și Templul Literaturii vechi de o mie de ani, cunoscut și sub numele de Prima Universitate din Vietnam. Vizitați Muzeul de Istorie din Vietnam. După aceea, veți începe să explorați arhitectura diversificată din Hanoi și faimoasele sale 36 de străzi din cartierul vechi printr-un scurt tur de mers pe jos și cicloturism.
Programul se incheie cu un spectacol traditional de teatru de papusi pe apa, o forma de arta autentic vietnameza.
Mese incluse: Mic dejun
Cazare la hotel

Dupa mic dejn plecam din Hanoi catre Hai Phong unde vom ajunge in jurul pranzului si ne vom imbarca pe un vas de croaziera tipic Vietnamez in Lan Ha Bay, si vom incepe navigarea de 24 ore.
Acest golf renumit oferă unul dintre cele mai frumoase peisaje din Vietnam, cu imensele sale insule stâncoase, acoperite cu vegetație luxuriantă. Golful Halong are în jur de 1.900 de insule, majoritatea nelocuite și nevizitate. Acest traseu ne va dezvălui un peisaj marin spectaculos, care a fost declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1994. La bord veți servi prânzul și cina cu fructe de mare excelente și proaspete din golf.
Noaptea se va petrece pe ambarcatiune.Cine doreste, seara tarziu poate incerca pescuitul de calamar.
Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina
Cazare pe vasul de croaziera

Dimineața ne vom trezi devreme pentru ne bucura din plin de culorile apei la primele raze ale soarelui. Ambarcatiunea isi va continua drumul printre insulele golfului, si veti putea admira locurile unde a fost filmat filmul intitulat “Indochine “.
Dupa micul dejun, vasul de croaziera ne va duce inapoi in golf unde vom debarca in jurul pranzului si vom reveni in Hanoi. Aici vom lua zborul spre Hue.
La sosire, vom fi preluat de un ghid local și ne va asigura transferul la hotelul din Hue.
Mese incluse: Mic dejun
Cazare la hotel

Dupa mic dejun vom face o vizită la maiestuoasa Cetate Imperială din Hue, construită în 1804 și situată de-a lungul râului Perfume. Remarcabilă pentru aspectul său de cetate și înrădăcinată în inima orașului, Cetatea ocupă un perimetru de peste 10 kilometri. Inspirat de fortificațiile din Vauban, este compus din trei părți: capitala (Kinh Thanh), orașul imperial (Hoang Thanh) și orașul interzis (Cam Thanh). Deși a fost în mare parte distrusă în 1968 în timpul războiului din Vietnam, s-a facut un efort impresionant pentru restaurarea acestui sit de patrimoniu neprețuit în zilele noastre. După vizită, vom face o excursie cu barca la Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi structuri arhitecturale antice si cu mare insemnatate religioasa din Hue.

Veți vizita mormântul fostului împărat Minh Mang. Construcția mormântului lui Minh Mang a început în 1840 în timpul domniei lui Minh Mang și a fost finalizată de împăratul Thieu Tri, care l-a succedat pe tron ​​după moartea sa. Veți avea ocazia să admirați arhitectura sa deosebită într-un peisaj fermecător, cu 40 de clădiri dispuse de-a lungul unei axe lungi de 700 de metri, înconjurate de dealuri, pini parfumați și lacuri. Deși nu este la fel de mare ca mormântul lui Tu Duc, totuși este o constructie impresionanta.

Vom incheia ziua cu o plimbare de agrement prin piața Dong Ba.

Transfer la Hoi An, unde ne vom caza.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Distanta: 150 km – 3 ore

Vom porni dimineața devreme, ne vom plimba cu bicicleta în zona rurală Cam Thanh, vom călători pe câmpuri de orez inundate și vom avea ocazia să observam scene pitorești din viața de zi cu zi a localnicilor, intr-un peisaj verde. După ce am ajuns la debarcaderul local, vom urca pe o barcă care ne va transporta până la portul Cua Dai, la gura râului Thu Bon, care traversează Hoi An. În acest moment, două activități foarte diferite ne vor aștepta, in primul rând, vom fi inițiați la o formă de pescuit folosind plase uriașe ridicate de scripete speciale, captura fiind accesibilă doar vâslind în „bărci coș”. După această primă activitate distractivă, o barcă coș de bambus ne va duce în pădurea de mangrove. Această uimitoare barcă rotunda ne va purta de-a lungul pădurii și, de acolo, vom urmări și participa la pescuitul de crab.Vom avea posibilitatea să încercam să manevram singuri barca, ceea ce nu este o sarcină ușoară,  sunt necesare mișcări circulare din vasle pentru a mențineți echilibrul! Oricum ar fi, este cu siguranță foarte distractiv. Ca o recompensă pentru eforturile de dimineață, vom fi însoțiți la casa unei familii locale pentru a savura un prânz constând din mâncăruri locale pregătite cu grijă de pescari. Familia ospitalieră ne va întâmpina, aici vom putea descoperi tainele gastronomiei Vietnameze dand o mână de ajutor în pregătirea prânzuluisau sau ne vom delecta construind jucării din frunze de cocos, o activitate foarte distractivă și plăcută pentru copii. După o scurtă relaxare, ne vom intoarce în orașul Hoi An.

Vom vizita orașul Hoi An, recunoscut de UNESCO ca sit al Patrimoniului Mondial datorită străzilor și caselor antice neobișnuit de bine conservate. Site-urile includ Podul Japonez, Templul Chinezesc și casa comercială în stil chinezesc Tan Ky.

Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Cazare: la hotel

Dupa Micul dejun, vom fi transferati la aeroport pentru zborul către Ho Chi Minh City (Saigon).

La sosire, vom fi întâmpinati de un ghid local. Cazarea se va putea face începând cu ora 14:00, iar pana atunci vom porni într-un ciclotur cu ricsa ( aprox. 45 de minute) pentru a înconjura fosta capitală a Indochinei Franceze. Vom vedea multe repere istorice, inclusiv oficiul poștal Old Saigon, Catedrala Notre Dame (a fost în renovare până în 2020), Biserica Catolică Tan Dinh (în exterior), Opera și Palatul Unificării (în exterior). Continuam turul vizitând Muzeul Războiului. După aceea, vom petrece putin timp mergând pe strada Dong Khoi și prin piața Ben Thanh.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare: la hotel

Dimineața, vom pleca din orașul Ho Chi Minh pentru a explora Ben Tre si delta Mekong. La sosirea în orașul Ben Tre, vom face o excursie cu barca cu motor de-a lungul râului Ben Tre cu mai multe opriri pe drum, cum ar fi să vizitam un cuptor de cărămidă unde putem vedea cum sunt făcute cărămizile, vom urmări procesarea fructelor de cocos și vom vizita unele familii din Cai Son și canalele Thanh Nhon care fac covorașe de dormit. Ne vom desfata cu fructe proaspete și ceai verde în timp ce ne vom relaxa la o casă locală. Apoi vom continua călătoria cu bicicleta trecând pe lângă câmpurile de orez și grădinile de legume. Ne vom opri la prânz la un mic restaurant unde vom degusta specialități locale, în special „peștele cu ureche de elefant”.

După-amiaza, ne vom întoarce cu mașina în orașul Ho Chi Minh.

Mese incluse: Mic dejun, Prânz

Cazare: la hotel

Distanță: 90 de kilometri – 2 ore (dus)

Vom pleca dimineața devreme spre Tunelurile Cu Chi, situate la aproximativ 2 ore de orașul Ho Chi Minh. Inițial săpate manual de Viet Minh (Forța de rezistență) în timpul războiului franco-indochinian, această rețea de tuneluri subterane a fost extinsă în timpul războiului din Vietnam, avand o lungime de 200 de kilometri, adâncime de 3 până la 4 metri și erau foarte bine dotate cu săli de ședințe, posturi medicale și sanitare. Astăzi, este unul dintre cele mai importante situri istorice ale războiului din Vietnam. Veți începe vizita urmărind un documentar despre tuneluri și războiul din anii 60-70 și apoi puteți trece prin diferite canale subterane înguste pentru a descoperi numeroasele camere: birouri, bucătării, camere supraetajate, magazii de arme și chiar spitale. La sfârșitul turului, veți avea posibilitatea să gustați o specialitate culinară din Cu Chi, khoai my luoc (manioc fiert), un fel de mâncare vietnameza consumata zilnic în timpul războiului. După vizită, ne vom întoarce în Ho Chi Minh City.

Vom merge spre Phnom Penh pe la granita Moc Bai / Bavet. Ghidul local din Phnom Penh ne va prelua și ne va însoți la hotel.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Dupa micul dejun pornim intr-un tur pentru a descoperi orașul Phnom Penh, capitala Cambodgiei situată la punctul de întâlnire a patru ramuri ale râului Mekong Chaktomuk și capitala istorică de mai bine de 600 de ani, după Angkor. Veți vizita Palatul Regal construit în 1866 și veți vedea Pagoda de Argint situată în complexul Palatului Regal. Majoritatea comorilor expuse au fost furnizate de regele Cambodgiei și includ cadouri din diferite alte țări. Printre comori se numără un Buddha din aur solid, cântărind 90 de kilograme și incrustat cu 9.584 de diamante, precum și un mic Buddha din smarald și baccarat din secolul al XVII-lea.

După-amiază, vom vizita Tuol Sleng, o școală istorică care a fost folosită ca închisoare în perioada Khmerilor Roșii și apoi vom merge pe piața rusă construită în 1937 și care prezintă un splendid stil arhitectural colonial.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Dupa micul dejun, vom porni cu masina transfer privat catre Siem Reap. Pe drum, vizitam piața Skun cunoscută sub numele de piața păianjenilor uriași. La sosire, faceți check-in la hotelul și odihna cateva ore. Seara Apsara Show cu cina inclusa.

Mese incluse: Mic dejun, cină

Cazare: la hotel

Ziua ta începe cu o vizită la Angkor Wat, un sit al patrimoniului mondial cu turnuri înalte și basoreliefuri extraordinare. Realizarea arhitecturală si artistică, de la minunata structura, și până la micile detalii de pe ea.

După-amiaza, plecați către Banteay Srei, unde există o bijuterie impresionantă a artei Khmer. Înălțat în secolul al X-lea, acest mic templu de gresie roz este cunoscut sub numele de Cetatea Femeilor.

Vom incheia ziua vizitând Ta Prohm, unde radacini imense cresc din pietre oferind un peisaj de film, cunoscut sub denumirea “templul din jungla”

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Dimineața, dupa micul dejun, plecam către satul plutitor Chong Kneas intr-o excursie cu barca, satul unde casele sunt construite pe piloni si se intind pe campurile inundate cultivate cu orez.

După-amiază, vom ajunge pe un drum înconjurat de copacii imensi de sute de ani. Dintr-o data va apărea o ușă maiestuoasă din piatră, intrarea în Angkor Thom numit si „marele oraș”. Fețele zâmbitoare curioase și masive sculptate în piatră ne vor aparea in cale – Templul Bayon, construit în jurul secolelor 12-13. Acest edificiu uimitor este înconjurat de 54 de turnuri, fiecare dintre ele împodobite cu 4 fețe. După care vom vizita Baphuon, templul munte construit în secolul al XI-lea, a cărui restaurare, condusă de arhitecții francezi, s-a încheiat nu cu mult timp în urmă. Apoi vom admira Terasa elefanților, care, cu lungimea sa de 350 de metri, era folosită pentru audiențe regale și ceremonii publice. Vom continua cu vizita la Terasa Regelui lepros, construită în secolul al XII-lea, acoperită de sculpturi magnifice Apsara.

Mese incluse: Mic dejun

Cazare la hotel

Dupa micul dejun, vom porni catre granita cu Thailanda si Pattaya.

Cazare cu mic dejun.

Cazare cu mic dejun. Program de plaja si relaxare. Asigurarea meselor de pranz si cina se va face pe cont propriu.

Dupa mic dejun timp liber pana la amiaza dupa care transfer catre aeroportul din Bangkok pentru zborul spre casa.

Ne luam ramas bun, si asteptam cu nerabdare sa ne revedem!

Pretul include:

 • zbor Bucuresti sau Budapesta – Hanoi la dus + taxe de aeroport (1 escala)
 • zbor Bangkok – Bucuresti sau Budapesta + taxe de aeroport (1 escala)
 • zbor Hanoi – Hue + taxe de aeroport
 • zbor Da Nang – Ho Chi Minh (Saigon) + taxe de aeroport
 • 14 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*;
 • 1 noapte cazare pe vapor de croaziera in Halong Bay cu mic dejun, pranz si cina incluse;
 • transferuri aeroport -hotel
 • transfer autocar Ho Chi Minh – Phnom Penh – Siem Reap – Pattaya – Bangkok
 • insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures
 • intrari la obiectivele turistice din program
 • vizitele din program cu ghid local : Hanoi, Halong Bay, Hue, Hoi An, Cu Chi Tunels, Saigon, Mekong Delta, Phnom Penh, Siem Reap, Ankor Wat , Chang Kneas , Ankor Tom
 • pranz sau cina in zilele mentionate in program

PRETUL NU INCLUDE:

 • Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
 • Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala) – se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) DOAR DACA SE CERE;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): aprox 45 EURO/persoana, se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Bauturile alcoolice si racoritoare;
 • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei- vizele pentru Vietnam cca. 20 Usd – se obtine online, Cambodgia cca. 25 Usd – se obtine online, Thailanda cca. 55 Usd – se obtine la intrarea in Thailanda
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

Termene si Conditii de plata

Conditii de plata:  Avans 500 Euro/ pers. la inscriere, 800 Euro/ pers pana la data de 05 Ianuarie2022, diferenta de plata pana la data de  01 Februarie 2023.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI :  100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

GRUP MINIM:

 • 25 persoane.
 • Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana.
 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

Note:

 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Februarie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Februarie 2022; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • Departure
  Bucuresti
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.