Follow Me
TOP
Image Alt

Marele Circuit China: Shanghai-Hong Kong 29 Aprilie – 15 Mai 2025

Marele Circuit China: Shanghai-Hong Kong 29 Aprilie – 15 Mai 2025

IN CURAND
(0 Reviews)
Marele Circuit al Chinei

Vino alaturi de noi sa descoperim locuri pline de istorie, locuri unde modernismul se imbina cu istoria! O tara a contrastelor, China ofera metropole infloritoare precum Beijing, Shanghai si Hong Kong, dar si munti, vai, rauri si campii fermecatoare.

In Marele Circuit al Chinei vom explora unele dintre cele mai reprezentative obiective din China: Armata de Teracota (una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea), Ursii Panda la Baza de cercetare si conservare a ursilor Panda din Chengdu, o croaziera intr-un cadru natural de exceptie – Croaziera pe Raul Li, Manastirea de calugari Shaolin – Luoyang, Marele Zid Chinezesc, Beijing – Complexul Imperial de Palate sau Orasul Interzis…si multe alte minunatii!

Marele Circuit China si Hong Kong 9 - 26 Oct. 2024

Itinerar: Shanghai – Beijing – Hong Kong

Perioada: 29 Aprilie – 15 Mai 2025

Circuit cu insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures.

Grad de dificultate: moderat

 • circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale, repere turistice unice, situri protejate UNESCO si incursiuni in viata localnicilor.

Informatii Tarif:

In curand

Orar de zbor informativ:

QR 222 29APR Otopeni-Doha17:30-22:00
QR 870 30APR Doha-Shanghai 02:35-16:30
QR 817 14MAY Hong Kong – Doha 19:40-22:55
QR 219 15MAY Doha-Otopeni 02:50-07:40

 

 • Sunt mentionate orele locale
 • Orarul de zbor se poate modifica fara notificari prealabile, de catre compania aeriana, cu pana la 7 zile inainte de plecare.
 • Biletele de avion sunt rezervate in sistem “de grup”, care impune anumite limitari in privinta check-in-ului online, cat si upgrade de la clasa Economy.
 • Cu aprox. 7 zile inainte de plecare se poate solicita upgrade pentru loc, in limita disponibilitatii si in termenii companiei aeriene. Va rugam solicitati oferta!
Acte necesare pentru obtinerea vizei turistice:
 • Invitatie si voucher de cazare  – o vom primi din partea agentiei partenere inainte de plecare;
 • Bilet avion;
 • Paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizei;
 • 2 fotografii tip paşaport (48 mm X 33 mm) pe fond alb (nu cu tricou alb)
 • Viză anterioară de China, dacă este cazul;
 • Formular tip;
 • Aplicația pentru viză se face online de către agenție, urmând ca fiecare turist să se prezinte personal la Centrul de viză China din București pentru înregistrarea datelor biometrice (amprenta digitală); prezența este obligatorie la data și ora stabilite de comun acord;
 • Taxa de viza se va plati de fiecare personal, cu cardul in ambasada, aprox. 100 Euro.

 

Condiții de intrare şi regim de şedere

Cetățenii români au nevoie de viză pentru a călători în Republica Populară Chineză, iar valabilitatea pașaportului trebuie să fie mai mare de 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului.

Viza de intrare se obține de la misiunile diplomatice ale Republicii Populare Chineze din străinătate, cu excepția vizei de tranzit pentru anumite regiuni, cu valabilitate de 72, respectiv 144 ore, care se poate elibera și la frontieră.

Începând cu data de 25.06.2018, deținătorii de pașaport simplu trebuie să depună cererea de viză numai la Centrul de Vize pentru Republica Populară Chineză din București.

Pentru detalii suplimentare despre regimul vizelor şi condiţiile de intrare în Republica Populară Chineză, vă recomandăm consultarea informaţiilor prezentate de autorităţile chineze:

 

Călătoria în Hong Kong și Macao

Pentru provinciile administrative speciale Hong Kong și Macao nu este necesară viza pentru o perioadă de maxim 90 de zile. Persoanele care doresc să călătorească ulterior în partea continentală a Chinei, trebuie să obțină viză de intrare.

Alte circuite marca Holiday Tour Mureș:

Revelion pe Croaziera de lux in Caraibe 25 Decembrie -13 Ianuarie 2025
Revelion Croaziera de Lux Caraibe 25 Decembrie -13 Ianuarie 2025
DE LA 3960 EURO
Africa de Sud, Zimbabwe – Cascada Victoria și Safari în Botswana:
Circuit Africa de Sud + Cascada Victoria 20 Ianuarie – 3 Februarie 2025
DE LA 3290 EURO
Sejur Mexic: Playa del Carmen 14-25 Februarie 2025
DE LA 1885 EURO
Circuit Thailanda: Bangkok-Phuket 21 Martie – 3 Aprilie 2025
1790 EURO
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Iunie 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Iunie 2024; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.