Follow Me
TOP
Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

Circuit Thailanda de Nord: Bangkok si Phuket 31 Ianuarie-13 Februarie 2024

Circuit Thailanda de Nord: Bangkok si Phuket 31 Ianuarie-13 Februarie 2024

SOLD OUT
(0 Reviews)
Pregateste-te pentru o aventura de neuitat!

Vino alaturi de noi in circuitul Thailanda de Nord – Bangkok – Phuket – taramuri pline de mister, cu oameni calzi si primitori, un amestec de culturi care se imbina intre rauri, jungle si plaje, printre temple si terasele de orez de pe pantele dealurilor.

Thailanda de Nord este, poate, cea mai bine pastrata parte, de la traditiile thailandeze, arhitectura templelor, pana la viata ceva mai calma a localnicilor. Chiang Mai, capitala Nordului, este al doilea oras ca marime al Thailandei, un oras linistit si zen. Iar in imprejurimi vei descoperi satele thailandeze traditionale, unele parca neatinse de vreme.

Și cum s-ar putea termina aceasta aventura, decat cu un mini-sejur pe plaja Patong din Thailanda.

Principalele repere:

 • Bangkok:  Wat Pho, Grand Palace, croazieră de-a lungul canalului Thonburi;
 • Chang Mai: Wat Phra Singh, Templul Doi Suthep;
 • Chiang Rai: Wat Rong Khun, sat Karen (femeile cu gât lung), Triunghiul de Aur;
 • Phuket: Sejur pe Plaja Patong + Excursii Optionale

Itinerar: Bangkok – Pietele Plutitoare – Palatele Principale – Templele din Chiang Mai – Chiang Rai – Phuket – Insulele PHI PHI – Insulele Raya si Coral – Insula James Bond – City Tour Phuket

Perioada: 31 Ianuarie-13 Februarie 2024 (14 zile/11 nopti)

CIRCUIT CU INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES
Circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale, repere turistice unice, site-uri protejate UNESCO si zile de relaxare la plaja.

 

GRAD DE DIFICULTATE: USOR

 • Unele excursii optionale pot include croaziere mai indelungate; activitati care necesita o anumita conditie fizica (ex: snorkelling)

Itinerar pe zile:

Ne vom intalni pe aeroportul Otopeni din Bucuresti pentru zborul spre Bangkok de la ora 16:50, cu o escala in Doha.

Cowboy Street Bangkok

Ajungem in Bangkok in jurul orei 12:40, unde vom face formalitatile vamale, dupa care vom fi transferati la cazarea noastra, Hotelul Royal Benja 4* cu mic dejun inclus, sau similar, in limita locurilor disponibile.

Zi libera pentru relaxare si explorat orasul pe cont propriu.

 

OPŢIONAL – Cina Baiyoke Sky
Seara vom lua cina in restaurantul de pe Baiyoke Sky, dupa care putem colinda in bazarul de noapte care este vis-a-vis de Baiyoke Sky, sau pentru cei care mai rezista pot vizita faimoasa strada pietonala – Cowboy Street (zona de terase si cluburi) care este in apropierea hotelului. Clădirea Baiyoke Tower II este situată în Bangkok, și este cea mai înaltă clădire din țară. Conține hotelul Baiyoke Sky, cel mai înalt hotel din Asia de Sud-Est și al treilea cel mai înalt hotel din lume, având 673 camere. Clădirea are 309 m înălțime sau 328 m împreună cu antena de pe acoperiș. Are 88 de etaje cu un observator public la etajul 77 și o terasa rotativă pe acoperis.Pentru doritori, vom putea lua cina in incinta unuia dintre retaurantele hotelului Baiyoke Sky, la etajul 76. Bufetul cuprinde o serie de mancaruri diverse: fructe de mare aburite, Tempura, mancaruri internationale si multe altele. Intrarea la punctul de observatie de la etajul 77 si la punctul de vedere rotativ de la etajul 84 sunt gratuite.

Micul dejun la hotel, dupa care vom porni intr-un tur al faimoaselor piete thailandeze.

Cea mai faimoasa si, probabil, cea mai mare piata plutitoare din Bangkok sau mai bine zis, din apropiere de Bangkok, este Damnoen Saduak. Aceasta piata se gaseste la aproximativ 100 de kilometri de capitala Thailandei. Piata plutitoare Damnoen Saduak este o piata uriasa si ofera o sumedenie de oportunitati de a vedea si cumpara tot felul de lucruri de la furnizori.

Piața feroviară Mae Klong (Piața Hoop Rom) este, de asemenea, o piață locală în provincia Samut Songkhram, numită în mod obișnuit Piața Siang Tai (care riscă viața). Este considerată una dintre atracțiile uimitoare din Thailanda din provincie. Întinsă pe o lungime de 100 de metri, piața este situată lângă calea ferată, lângă gara Mae Klong, districtul Mueng, provincia Samut Songkhram. Este, de asemenea, o piață comună de produse proaspete care vinde fructe de mare, legume, fructe, alimente proaspete și uscate, carne și alte bunuri diverse. Piața feroviară Mae Klong este deschisă de la ora 6.00 a.m. -6.00 p.m. Piața este numită piață „care riscă viața”, deoarece tarabele sale sunt atașate căii ferate Mae Klong-Ban Laem, care este o linie feroviară scurtă care circulă de la și către Mahachai și Mae Klong. Vânzătorii din piață pun umbrele de soare sau pânze pentru a se proteja de soare. Adăposturile se lipesc de calea ferată, unde vizitatorii se plimbă și își fac cumpărăturile. Când sună fiecare semnal al trenului care sosește, haosul incepe : vânzătorii se vor grăbi să-și închidă umbrelele de soare și pânza, împreună cu curățarea tuturor bunurilor care vor împiedica trenul care vine cu o viteză mare. Odată ce trenul trece, umbrelele de soare și pânza vor fi redeschise, deoarece mărfurile sunt din nou puse la locul lor obișnuit lângă calea ferată. Piața, în consecință, este numită și „Piața Hoop Rom (închidere umbrelă/umbrelă de soare). Practica este obișnuită pentru vânzători și localnici, dar nu pentru turiști care cu siguranță vor găsi scena interesantă și neobişnuită la fiecare vizită. Evenimentul de închidere a umbrelei are loc de opt ori pe zi, în funcție de ora la care trenurile pleacă din Mahachai către Mae Klong și pleacă din Mae Klong către Mahachai.

OPTIONAL – Cina pe vas de croaziera de-a lungul canalului Thonburi.

 • Cazare: Hotel Royal Benja 4* cu mic dejun inclus sau similar
Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

Dupa micul dejun pornim intr-un tur al principalelor palate thailandeze din Bangkok: Grand Palace, Wat Arun si Wat Pho (durata 4- 5 ore).

Cel mai cunoscut obiectiv turistic din Bangkok este Marele Palat, care este si resedinta Regelui Thailandei. Celebrul Complex al Palatului Regal din Bangkok a fost construit in 1782.

 • Wat Arun (Templul Apusului), acest templu este considerat ca fiind cel mai celebru templu din Bangkok. Are un turn inalt de 79 de metri decorat cu mici bucatele de sticla colorata si portelan chinezesc. Wat Arun este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Bangkok si a fost construit in cinstea zeului indian al apusului, Aruna.
 • Wat Pho este renumit pentru statuia gigantica ce-l infatiseaza pe Buddha culcat, care masoara 46 de metri lungime si este acoperita cu foita de aur. A fost construit de regele Rama I, si era cunoscut in trecut ca un loc in care oamenii veneau sa se vindece.

Dupa tur vom avea timp liber pentru ultimele vizite ale orasului si cumparaturi de suveniruri, dupa care vom lua zborul intern spre Chang Mai in jurul orei 20:00.

Ajungem in Chiang Mai, unde vom fi transferati la cazarea noastra, Makkachiva Chiang Mai City Hotel 4* cu mic dejun inclus sau similar, in limita locurilor disponibile.

Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

Mic dejun la hotel.

Astăzi vom descoperi Wat Phra Singh în interiorul zidurilor antice inconjurate de santuri de aparare din Chiang Mai. Acest templu expansiv este compus din cladiri cu structuri spectaculoase, cu acoperișuri înalte poleite cu aur, precum și un chedis inalt.

Construit în 1345 si situat pe Sam Lan Road, Wihan Lai Kham de la Wat Phra Sing găzduiește Phra Phutthasihing, cea mai sacră imagine a lui Buddha în stilul Chiang sean din Chiang Mai. În timpul festivalului Songkran, în fiecare 13-15 aprilie, Phra Phutthasihing este purtat într-o procesiune de paradă prin oraș, astfel încât localnicii să poată scălda imaginea cu apă parfumată, ceea ce aduce noroc conform unei credințe tradiționale.

După aceea, ne vom indrepta spre unul dintre cele mai pline de spiritualitate locuri din Chiang Mai – Templul Doi Suthep din vârful muntelui. Wat phra That Doi Suthep, de asemenea, templul budist Theravada din provincia Chiang Mai, Thailanda, este adesea numit „Doi Suthep”, deși acesta este de fapt numele muntelui în care se află. Este un loc sacru pentru mulți thailandezi. Templul se află la 15 kilometri (9,3 mi) de orașul Chiang Mai și este situat la o altitudine de 1.073 de metri. Din templu se pot vedea priveliști impresionante ale centrului orașului Chiang Mai.

Wat Phra That Doi Suthep este considerat unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Thailanda datorită relicvei sale, precum și influenței de la Chiang Mai, fiind centrul Regatului Lanna în secolul al XIV-lea.

Odată ajunși în interiorul templului, vizitatorii trebuie să fie îmbrăcați corespunzător și trebuie să se îndepărteze de încălțăminte. Chediul original placat cu aur este cea mai sfântă zonă a templului. În cadrul sitului se află pagode, statui, clopote, un muzeu și altare. Aspectele palatului sunt extrase atât din budism, cât și din hinduism. Există un model al lui Buddha de Smarald și o statuie a zeului hindus Ganesh. Pe partea îndepărtată a templului se pot vedea priveliști ale orașului Chiang Mai.

După-amiază timp liber.

 • Cazare: Makkachiva Chiang Mai City Hotel 4* cu mic dejun inclus sau similar
Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures

După micul dejun vom porni spre zona Chiang Rai.
Pe drum vom avea cateva opriri, prima va fi la Wat Rong Khun (Templul alb).
Vom vizita minunatul Wat Rong Khun, cunoscut și sub numele de Templul Alb, unul dintre punctele culminante unice în nordul Thailandei. Vârfurile zimțate ale acestui templu alb strălucitor ies dintr-o grădină inverzita ca un foc alb, iar întreaga structură este reflectată elegant în iazul din apropiere. Această operă de artă magnifică și complexă este o combinație de artă antică și arhitectură contemporană, care a fost întreprinsă de un artist local, Chalermchai Kositpipat. Juxtapunerea atât a temelor budiste tradiționale  , cât și a influențelor moderne, inclusiv a picturilor murale ale lui Mickey Mouse, Superman, Kung Fu Panda și Michael Jackson, toate se adaugă intrigii și surprizei acestei faimoase atracții turistice

Circuit Thailanda de Nord - Laos - Cambodgia- Holiday Tour Mures
Karen sunt un grup tribal care a trăit istoric pe dealurile din Myanmar (fosta Birmania) la granița cu Thailanda. Cel mai bine recunoscute pentru gâtul lor alungit, femeile Karen poartă inele grele de alamă la gât, antebrațe și tibie. În timp ce bărbații Karen sunt în principal muncitori de câmp și fermieri, femeile au o istorie bogată de meșteșuguri, de la sculptură în lemn la țesut. În general, triburile cu gât lung trăiesc un stil de viață aspru, plictisitor și simplu, dar roadele muncii lor sunt colorate și foarte pline de viață.
Există încă aproximativ 40.000 de membri Karen astăzi, dar mii au fost nevoiți să fugă din Myanmar de-a lungul deceniilor din cauza tulburărilor politice.

Vom vizita apoi zona Triunghiul de Aur.
Minunea Triunghiului de Aur este vizita in 3 tari; Thailanda, Myanmar și Laos, într-un singur loc. Se află la 9 kilometri nord de Chiang Saen, de-a lungul drumului de pe malul râului Mekong. Sop Ruak este locul unde râul Mekong, granița dintre Thailanda și Laos, se întâlnește cu râul Ruak, granița dintre Thailanda și Myanmar. În trecut, Triunghiul de Aur a fost cea mai mare sursă de trafic de droguri din lume datorită locației sale privilegiate, atașată de multe țări. Cu toate acestea, în prezent este îngrijită și devine o atracție turistică populară.Din punct de vedere, turiștii vor găsi pământul care leagă cele trei țări, înconjurat de căi navigabile lungi și calme. Există un serviciu de închiriere de bărci la Sop Ruak pentru ca turiștii să poată admira priveliștea la Triunghiul de Aur. Călătoria durează doar 20 de minute. În plus, turiștii pot închiria barca de la Sop Ruak la Chiang Saen și Chiang Khong pentru 40 de minute, respectiv 1 oră și jumătate. Există, de asemenea, un loc frumos pentru turiști pentru a face fotografii cu fundalul său spectaculos. O altă activitate interesantă este să acorzi un respect lui Phra Chiang Saen Si Phaendin sau Phra Buddha Nawa Lan Tue, care apare stând în aer liber pe o barcă mare numită Rua Kaew Kusoltham. Este o imagine magnifică a lui Buddha din bronz și este și mai remarcabilă atunci când este sub lumina soarelui. În plus, există o serie de magazine de suveniruri pentru turiști pentru a merge la cumpărături.

Ne vom indrepta apoi inapoi la hotel.

 • Cazare: Le Patta Hotel Chiang Rai 4* cu mic dejun inclus sau similar

Dupa micul dejun, ne vom decaza si vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi si vizite ale orasului.

Ne vom indrepta spre aeroport pentru zborul intern spre Phuket de la ora 14:25.

Ajungem in aeroportul din Phuket, de unde vom fi transferati la cazarea noastra, Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Vom lua cina la un restaurant din apropiere sau in incinta hotelului.

Revelion 2022 in Phuket Thailanda cu Holiday Tour Mures

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.
Phi-Phi-Phuket

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

 

OPTIONAL – Excursie de o zi cu vaporul, cu masa de prânz inclusă pe Insulele PHI PHI.

O vizită în Insulele Phi Phi din Thailanda va fi cu siguranță o experiență de neuitat! Situate în mijlocul Mării Andaman, aceste insule sunt înconjurate de ape aquamarine cristaline, ceea ce face această locație excelentă pentru înot și snorkeling. Frumusețea absolută a stâncilor de calcar, a apelor verde-smarald, a plajelor cu nisip alb și a peisajului luxuriant este cu adevărat ceva ce trebuie văzut pentru a fi crezut.

Insulele sunt un paradis pentru aventurieri și au activități de oferit tuturor. De la caiac de mare palpitant și scufundări până la pur și simplu relaxare pe plajă și experimentarea bucătăriei locale, nimeni nu se va plictisi niciodată aici.

Phi Phi sunt considerate unele dintre cele mai frumoase insule naturale din lume și fac parte din parcul național Had Nopparattara – Koh Phi Phi. Aici se întalneste cea mai surprinzătoare faună marină și o mare abundență de corali. Vom face o oprire pe Maya Bay (unde s-a turnat filmul “The Beach” cu Leonardo di Caprio), vom vizita laguna Pi Leh Bay, Monkey Bay (în funcție de nivelul apei, ne vom putea plimba printre ele), unde vom putea participa la activități precum snorkeling (mască și tub inclus).

Masa de prânz pe Ko Phi Phi Don, unde ne vom opri pentru a ne relaxa la soare, iar, apoi ne vom opri pe Insula Khai pentru plajă și baie în apele cristaline.

Seara ne întoarcem înapoi la cazarea noastră din Phuket.

 

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

 

OPTIONAL – Vei putea face o excursie de o zi cu vaporul, cu masa de pranz inclusa pe insulele Raya si Coral.

Prima oprire va fi Insula Coral, o destinație ideală pentru cei care doresc să scape de realitate și să se relaxeze în paradis. Are ceva pentru toată lumea, de la plaje uimitoare și viață marină abundentă până la stațiuni de lux și viață de noapte vibrantă. Insula găzduiește unele dintre cele mai spectaculoase animale sălbatice din Thailanda, inclusiv balene, delfini, țestoase și o mare varietate de pești. Snorkeling-ul și scuba-diving sunt printre cele mai populare activități de aici, deoarece recifele de corali sunt unele dintre cele mai bune din lume.
Pe insulă, vizitatorii își pot petrece zilele relaxându-se pe plajă cu un cocktail, plimbând caiac în jurul golfurilor sau ieșind pe o barcă charter pentru a vedea de aproape delfinii și țestoasele marine. Cei care caută mai multă aventură pot explora jungla sau pot face o excursie cu barca pentru a explora unele dintre plajele din apropiere. Există, de asemenea, o mulțime de restaurante și baruri care oferă o gamă largă de preparate din bucătăria, de la specialități thailandeze până la mâncăruri internaționale.
Vizitați Insula Coralului și experimentați liniștea și frumusețea naturală uluitoare pe care le are de oferit. Adormiți în sunetul valurilor blânde ale oceanului și savurați atmosfera relaxată în timp ce grijile vă dispar.

Urmează apoi Insula Raya, un paradis idilic care oferă turiștilor o experiență de călătorie supremă. Situată în largul continentului în Marea Andaman, este înconjurată de ape cristaline și plaje cu nisip alb.
Pe măsură ce vă apropiați de insulă, vei fi fascinat de priveliștile sale uimitoare. Din vârful numeroaselor dealuri, se poate vedea frumosul ocean albastru care se întinde până la orizont. Insula găzduiește mai multe specii marine de pești și recife de corali, ceea ce o face un loc popular pentru snorkeling și scufundări. Lumea subacvatică colorată a căluților de mare și a peștilor tropicali vă va încânta de fiecare dată.
Plajele sunt, de asemenea, un loc grozav pentru a vă relaxa și a vă bucura de climatul cald și liniștitor. Pe insulă sunt disponibile o varietate de activități, de la volei pe plajă și ski-jet până la caiac și stand-up paddle boarding. Pentru masa de prânz vom degusta bucătăria locală delicioasă, care este un amestec de arome thailandeze și internaționale. Există, de asemenea, multe restaurante, baruri și cluburi de noapte pe litoral.

Insula Raya din Thailanda oferă o escapadă grozavă pentru orice călător care dorește să experimenteze o vacanță unică și de neuitat. Cu frumusețea naturală uimitoare, priveliștile uluitoare și o multitudine de activități și divertisment, nu este de mirare de ce este una dintre destinațiile de top din Thailanda.

Seara ne întoarcem înapoi la cazarea noastră din Phuket.

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.
Circuit Thailanda phuket krabi

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

 

OPTIONAL – Excursie de o zi pe Insula James Bond (masa de pranz inclusa)

Insula James Bond este una dintre cele mai palpitante destinații din Thailanda. A fost făcută celebră de filmul James Bond din 1974, „The Man with the Golden Gun”. Situată în golful Phang Nga, insula James Bond este un loc frumos și idilic pentru turiști. Este alcătuită din stânci falnice de calcar care se ridică dramatic din apele turcoaz strălucitoare ale golfului și găzduiește niște plaje uimitor de pitorești.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe o dată în viață, atunci o excursie pe Insula James Bond este o necesitate. Puteți explora stâncile de calcar și golfurile ascunse și puteți înota printre numeroșii pești tropicali și corali colorați care trăiesc în ape. Puteți chiar să urmăriți șopârle monitor înotând în adâncime sau să admirați de aproape priveliștile formațiunilor stâncoase unice.

 • Vom lua un vaporaș privat, iar în funcție de nivelul apei, vom avea prima oprire la o peșteră cu ieșirea în lagună. Vom putea explora împrejurimile și bazinele de maree, care găzduiesc o varietate de creaturi, de la lilieci la maimuțe, și chiar șerpi.
 • Următoarea oprire va fi în Parcul Național Phang Nga, de pe Insula Khao Phing Kan. De aici putem admira renumita Koh Tapu, care este cea mai îngustă stâncă ieșită din mare.
 • Vom lua prânzul pe vaporaș, care va consta în gastronomia locală de fructe de mare și pește, după care vom lua caiacele în plimbare de-alungul lagunei Hong, după care ne vom putea relaxa la plajă pe nisipurile albe și fine sau ne vom putea răcori în apele cristaline puțin adânci din lagună. Vom putea aprecia cu adevărat priveliștea de verdeață luxuriantă și a stâncilor dramatice.

Insula James Bond este aici pentru a vă oferi cea mai bună experiență a paradisului tropical!

Seara ne îndreptăm înapoi spre cazarea noastră din Phuket.

 

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Micul dejun la hotel, dupa care vei avea o zi libera pentru relaxare si plaja.

 

OPTIONAL – Pentru cei care au optat pentru pachetul de excursii optionale, vom putea face un tur al orasului vechi din Phuket.

Bine ați venit în orașul vechi Phuket, o zonă plină de atracții și istorie unice. Dacă doriți să explorați moștenirea culturală din Phuket, un tur al orașului vechi din Phuket este modalitatea perfectă de a face acest lucru.
În primul rând, veți putea experimenta cultura locală la Fabrica Krua Caju. Aici, veți vedea cum echipa face popularul Phuket Khao Tom și veți afla cum rețetele tradiționale au fost transmise de generație în generație, întruchipând bogata moștenire thailandeză.
După aceea, veți vizita Marele Templu Budist Barihath. Aici vei putea admira incredibila statuie a lui Buddha de 24 de metri înălțime. Veți afla despre istoria tradițiilor budismului Theravada din Thailanda și veți putea să vă puneți o dorință pentru viitor, o tradiție considerată de mulți că aduce noroc.
La sfârșit, vom putea vizita Sanctuarul Tigrilor, unde pisicile mari sunt libere să se plimbe în habitatul lor natural. Este o oportunitate grozavă pentru cei curajoși de a se apropia de aceste creaturi uimitoare într-un mediu sigur și securizat.
Pentru doritori, la sfârșitul turului ne vom putea opri pe plaja Karon pentru o scurtă baie și plajă, sau ne putem întoarce la cazarea noastră.
Orașul vechi Phuket are mult mai multe de oferit, de la vile tradiționale și conace în stil colonial până la magazine de suveniruri și piețe stradale. Indiferent dacă căutați istorie, cultură sau cumpărături – Old Town Phuket nu vă va dezamăgi.

 

 • Cazare la Hotelul Patong Resort 4* in camere SUPERIOR cu mic dejun inclus, sau similar.

Dupa micul dejun si check-out, vom avea timp pentru ultimele cumparaturi si vizite ale orasului, dupa care ne indreptam spre aeroportul din Phuket pentru zborul spre casa de la ora 20:50, cu o escala in Doha.

Vom ajunge inapoi acasa in jurul orei 13, de unde ne vom lua ramas bun.

Speram ca ati avut o vacanta placuta alaturi de echipa noastra!

Informatii Pret:

SOLD OUT !!!
 • Supliment single: 450 EURO
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla SUPERIOR, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, si insotitor de grup.
 • Oras de plecare: Bucuresti

Conditii de plata:  Avans 800 EURO/persoana la inscriere, prima transa de 800 EURO/persoana pana la data de 15 Noiembrie, ia restul de plata pana la data de 20 Decembrie 2023.

Pretul include:

 • Bilet de avion: Otopeni – Bangkok / Phuket – Otopeni (cu 1 escala);
 • Bilet de avion pe rutele interne conform itinerarului;
 • Bagaj de mana si de cala;
 • Taxele de aeroport;
 • Transfer aeroport-hotel;
 • 11 nopti cazare in camera dubla conform programului, in hoteluri de 4* cu mic dejun inclus;
 • Ghid local licentiat, vorbitor de limba Engleza;
 • Insotitor de grup din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures;
 • Intrarile de la obiectivele mentionate in program;
 • Transfer catre obiectivele mentionate in itinerar cu autocar privat, cu aer conditionat;

Pretul nu include:

 • Bauturile alcoolice si racoritoare.
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Asigurarea medicala de calatorie si Asigurarea storno;
 • Taxele de Viza si formalitati de obtinere a vizei.
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal la receptia hotelului) DOAR DACA SE CERE;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana pe zi de activitati, se practica in tarile vizitate;
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

Pachet Excursii Optionale:

Pachet Excursii Optionale Bangkok = 90 EURO/persoana:

 • Cina Baiyoke Sky
 • Cina pe vapor de croaziera

 

Pachet Excursii PHUKET =  290 Euro/persoana

 • Insulele PHI PHI – masa de pranz inclusa
 • Excursie insula James Bond – masa de pranz inclusa
 • Excursie pe insulele Raya si Coral – masa de pranz inclusa
 • include taxele guvernamentale pentru intrarea pe insule

+ BONUS excursia de jumatate de zi in Phuket la cumpararea pachetului de excursii in Phuket

Conditii de plata:  Avans 800 EURO/persoana la inscriere, prima transa de 800 EURO/persoana pana la data de 15 Noiembrie, ia restul de plata pana la data de 20 Decembrie 2023.

 • Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 • Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
 • Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.

 CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

GRUP MINIM:  20 persoane.

 • Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie dedisponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare

ORAR DE ZBOR (se afiseaza orele locale):
QR222 31IAN Otopeni-Doha 16:50-22:30
QR836 01FEB Doha-Bangkok 02:20-12:40
QR843 12FEB Phuket-Doha 20:50-23:55
QR221 13FEB Doha-Otopeni 08:50-13:00

Alte circuite marca Holiday Tour Mures:

Circuit Africa de sud
Circuit Africa de Sud si Cascada Victoria 13-27 Februarie 2024
3490 3190 EURO
Circuit Coreea de Sud 21 Aprilie-2 Mai 2024
3390 3190 EURO
brazilia argentina
Revelion 2024 >> Circuit Argentina si Brazilia 28 Dec. 2023 – 9 Ian. 2024
SOLD OUT
phuket safari
Revelion 2024 în Thailanda: Phuket 27 Decembrie 2023-9 Ianuarie 2024
2290 2090 EURO

Note:

 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Februarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Februarie 2023; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Cetăţenii români care doresc să obțină viza de intrare în Thailanda: depunerea cererii de viză la frontieră (visa on arrival – VOA) Legislația thailandeză prevede că visa on arrival / visa la frontieră – VOA se acordă pentru cel mult 15 de zile, cu o singură intrare. Pentru verificarea condițiilor particulare de intrare prevăzute de legislaţia naţională thailandeză, recomandăm consultarea informaţiilor publicate de către Immigration Officecerere viză VOA – Immigration Bureau.   Cetățenii români care doresc să solicite o viză de intrare tip VOA trebuie să prezinte următoarele documente:
 1. Pașaportul a cărui valabilitatea depășește cel puţin 1 lună data valabilității vizei de intrare în Thailanda; și să aibă cel puțin o pagină disponibilă pentru ștampila de viză;
 2. Biletul de avion retur;
 3. Două fotografii tip pașaport de dimensiune 4x6 cm pentru fiecare solicitant, inclusiv pentru copii;
 4. Dovada deținerii sumei de 10.000 THB/persoană (aprox. 300 USD) sau 20.000 THB/familie (aprox. 600 USD) în orice monedă;
 5. Taxa pentru cererea de viză în valoare de 2.000 THB/persoană (aprox. 60 USD).
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.