HolidayTour

Vacantele noastre poartă numele tău. Ideile tale de vacanță reprezintă o nouă provocare pentru noi.

Follow Me
TOP
Image Alt
Amazing

Circuit Japonia 30 Martie-11 Aprilie 2023 – 12 zile/10 nopti

Circuit Japonia 30 Martie-11 Aprilie 2023 – 12 zile/10 nopti

3290 Euro 3090 Euro / per person
(0 Reviews)

TOKYO – HAKONE – KAMAKURA – YOKOHAMA – HIROSHIMA – OSAKA – NARA – KYOTO – OSAKA 

Perioada: 30 Martie – 11 Aprilie 2023 (12 zile/ 10 nopti)

Pret pachet: 3090 Euro /pers  – Promo pana la data de 3 octombrie 2022 in limita locurilor disponibile.
Pret pachet: 3290 Euro /pers  – dupa data de 3 octombrie 2022 in limita locurilor disponibile.

 • Supliment camera single: 550 Euro.
 • 500 Euro Reducere pentru copii cu varsta pana la 12 ani!
 • Pretul este exprimat in euro /persoana /sejur, cazare in camera dubla, si include toate taxele (inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup si ghid vorbitor de limba Romana – Japoneza!

CONDITII DE PLATA: Avans 500 Euro la inscriere, transa a 2-a – 1000 Euro – pana in data de 30 Noiembrie 2022, diferenta de plata pana in data de 20 Februarie 2023

Informatii generale:

Japonia este ultimul imperiu din lume cu statut de monarhie constitutionala, capitala tarii este Tokyo, o metropola cu peste 20 de milioane de locuitori pentru o populatie totala de 123456789 !! (in 1990) sau 127mil de locuitori in prezent. Este constituita din 4 insule pricipale, Kyushu, Honshu, Shikoku si Hokkaido si peste 4100 de mici insule situate pe coasta est-asiatica a Pacificului de nord. Relieful este variat, de tip insular, bogat in vegetatie mai ales in zonele montane desi cu caracter vulcanic. Muntelui Fuji simbol incontestabil i se alatura alti masivi muntosi, unii chiar vulcani in activitate cum ar fi Sakurajima din Kyushu. Relief de cimpie se gaseste doar la nord de Tokyo, zona agricola prin excelenta. Orasele cele mai importante sint Tokyo, Kyoto si Osaka.

Itinerar pe zile:

Ziua 1-2  Zbor din Bucuresti sau Budapesta >> Tokyo
Transfer la hotel.
Cazare la hotel de 3*

Ziua 3  TOKYO
Plecare la 8:45 in tur de oras cu autocar (4 ore). Autocarul ne va lasa dupa turul de oras si vom continua pe jos.
Vizitarea cladirii Dietei Nationale, centrul politicii japoneze, al parcului Koukyo Gaien situat în fata Palatului Imperial Ginza, bulevardul magazinelor de lux.
Vizita se continua pe jos. TOKYO, una dintre metropolele cele mai populate din lume surprinde prin facilitatea transporturilor (metrou, tren, vaporas, car, taxi sau « pe jos »). Vizita orasului este simpla si agreabila.
Principalele cartiere vizitate:
-Shibuya, cartierul restaurantelor si al KARAOKE urilor, al barurilor si al distractiilor diverse. Frecventat de asemenea de tineret este considerat de acestia centrul orasului. Parvisul garii Shibuya unde se afla si celebra statuie a lui Hachiko, este locul de întâlnire cel mai popular din TOKYO. -La tot pasul ochiul este atras de imense ecrane publicitare, de reclame luminoase si atragatoare,de lumea pestrita in cautare de inedit .
-Asakusa, vizita templului Senso-ji, sau Kannonsama, unul din cele mai vechi si populare temple din Tokyo. Special amenajata pentru vizitatori zona comerciala din incinta templului, numita Nakamise incinta si atrage prin magazinele cu produse traditionale : prajituri, evantaie, kimonouri…
-Croaziera cu vaporul pe râul Sumida cu destinatia Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala.
-Se viziteaza gradinile tipic japoneze Hamarikyu, ce contrasteaza cu cladirile ultramoderne ramase ca o oaza de natura in mijlocul zgirie-norilor.
-La Odaiba, de pe decks, priveliste unica a Rainbow–bridge in apusul soarelu.
Cazare la hotel de 3*

Ziua 4   TOKYO – HAKONE (autocar sau tren de lux)
Mic dejun – Plecare la 8:30 spre Hakone si Muntele Fuji de dimineata.
Daca timpul este frumos oprire la Hakone si urcare cu telecabina Lacul Ashinoko de la poalele Mt Fuji. Transport (daca timpul est frumos) cu telecabina spre Oakudani, zona inca activa a vulcanului. Zona este renumita pentru peisajul feeric al muntelui Fuji, apele deosebit de sulfuroase si oule care se fierb in vaporii vulcanului. Se spune ca daca mananci un ou, viata va fi prelungita cu 7 ani.
Intoarcere la Tokyo si continuarea vizitei orasului pe jos.
Cazare la hotel de 3*
Ziua 5  KAMAKURA
Mic dejun – Plecare la 8 :30 Pentru a cistiga in experienta locala, a evita busoanele de circulatia si a scurta timpul de deplasare aceasta vizita se face cu trenurile locale Kamakura, intre Yokohama si Tokyo, a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada înfloritoare între secolele 12-14, ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Plecare cu trenul câtre Kamakura, oras înconjurat de munti, paduri si mare, transfer cu trenul electric Enoden pâna la Hase (10 minute). Buda (Kamakura Daibustu), simbol al orasului, turnat în 1252 din bronz, protector al locuitorilor din Japonia de est.Templul Hasedera, dateaza din anul 736, unul din cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama asupra orasului Kamakura si a marii. -Intoarcerea la gara Kamakura cu trenul Enoden si vizitarea: -Sanctuarul Tsurugaoka Hachimangu, fondat în 1063 de catre primul Shogun, fost centru spiritual si politic al noii capitale. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor în general. -Plimbare pe artera comerciala Komachi – dori spre gara Kamakura, program liber pentru masa si cumparaturi -Întoarcere în Tokyo cu trenul si oprire în Yokohama(in limita timpului disponibil) -Seara, plimbare în zona Minato Mirai (portul viitorului), zona turistica pe malul oceanului, cu un parc de distractii, Cosmo World si cartierul chinezesc cel mai frumos din Japonia. -Întoarcere în Tokyo cu trenul
Cazare la hotel de 3*

Ziua 6  TOKYO
Mic dejun – Plecare la 8:30 . Daca nu am vizitat in prima zi, vom merge la piata de peste Tsukiji, cea mai mare piata de peste din lume. Pentru ca tot sintem in Tokyo, ne vom familiariza cu atmosfera metropolitana utilizind mijloacele de transport locale, in special metroul. Seara vizita in Ginza, cel mai scump si bogat cartier din Tokyo
Cazare la hotel de 3*

Ziua 7  TOKYO – HIROSHIMA
Mic dejun – Plecare la 8:00 Dupa micul dejun, vom trimite bagajele prin curier rapid la Osaka, plecam la ora 8:15 din hotel spre gara Tokyo si apoi spre Hiroshima cu trenul expres. Sosire in jurul orei 12:30 la Hiroshima Hiroshima, oras situat in sud-vestul insulei Honshu, in centrul golfului Hiroshima . Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu ca un oras-cetate devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat ca un punct militar strategic, in timpul celui de-al II-lea razboi mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avind ca tinta centrul orasului.In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata „altarul international al pacii” si in fiecare an, pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vizita la Memorialul Pacii, construit exact in locul in care a explodat bomba si plimbare in parcul memorial al pacii . Vizita va continua cu plimbare spre castelul Hiroshima si sanctuarul Gokoku. Seara plimbare in arterele comerciale din oras.
Cazare la hotel de 3 *

Ziua 8  MIYAJIMA / KYOTO
Mic dejun – Plecare la 9 :00 spre Myajima–20 min cu un tren local pina la Miyajimaguchi si 10 min cu ferry-boat-ul pâna în insula Miyajima Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, torii, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. Plimbare pe stradutele insulei pline de restaurante si magazine cu obiecte traditionale regiunii. Dupa amiaza plecare spre Kyoto. In drum spre Kyoto si vom vizita castelul Himeji locul unde s-a filmat “Shogun” cu actorul Richard Chamberlain (vizita din exterior si pe jos).
Cazare la hotel de 3 *

Ziua 9  OSAKA – NARA
Mic dejun Plecare la 8 :30, cu trenul (aprox. 1 ora) catre Nara fosta capitala (din anul 710) a Japoniei unde se va vizita: -Templul Todaiji, cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia, Daibutsu (patrimoniu UNESCO). -Parcul Nara, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, mesagere ale divinitatilor Shintoiste din primele generatii Întoarcere la Osaka, unde In limita timpului disponibil va propunem : -Vizita la: Castelul Osaka-simbol al culturii si istoriei orasului, cu parcul ce-l înconjonjoara (vizita din exterior) Vizita la templul SHITENNOJI-cel mai vechi templu administrat, construit in 593 de printul Shotoku. Seara program liber în cartierele Shinsaibashi si Dotonbori zone comerciale cu magazine, restaurante si cluburi, într-un oras care nu doarme niciodata Seara timp liber pentru cumparaturi si plimbare prin oras. Putem vizita Hozenji Yokocho cu frumoasa si vestita nuvela Meoto Zenzai. Intoarcere la Kyoto.
Cazare la hotel de 3 *

Ziua 10  KYOTO
Mic dejun – Plecare la 8 :15 la Nijo-jo (se pleaca cu transport local) La 10 :30 vom continua – tur de oras cu autocar Vizite la: -palatul Nijo-jo, fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu si patrimoniu UNESCO -templul Kyomizu Dera, templul apei pure, înscris în patrimoniul mondial UNESCO, cu o zona comerciala in apropiere Seara ne vom plimba in cartierul Gion si daca avem noroc vom intilni ghisele din Kyot – Maiko-san
Cazare la hotel de 3 *

Ziua 11  KYOTO
Dupa mic dejun vom vizita: – Gradina Ryoanji cea mai frumoasa gradina de pietre, monument UNESCO. – Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV. Este cel mai cunoscut templu pentru gradina de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai , bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai – Templul pavilionului de aur Kinkakuji, patrimoniu UNESCO, actualmente templu ZEN. Seara plimbare in Potoncho.
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 12  KYOTO – Tokyo – Zbor spre casa
Ultima zi de vizita in Tokyo, cu insotitorul de grup sau individual.
Seara  plecare catre aeroport pentru zborul spre  BUCURESTI (sau BUDAPESTA)

EXCURSII OPTIONALE :

 • Initiere ceremonia ceailui in Kyoto – 25 eur/pers. ( ziua 9)
 • Spectacol de dans  traditional cu gheise, teatru Kabuki si Ikebana – 35 eur/pers. (ziua 10).

La inscriere se va specifica optiunile iar plata  se va achita la Tokyo in prima zi.

ATENTIE : nu uitati sa specificati optiunile  pentru ca avem nevoie de rezarvariile la obiectivele respective care se fac cu 30 zile inainte !

SERVICII INCLUSE 

 • Bilet de avion Otopeni sau Budapesta – Tokyo (cu 1 escala) si retur  Otoprni sau Budapesta (cu 1 escala)
 • Toate taxele de aeroport, Bagaj de mana si de cala
 • 10 nopti cazare cu mic dejun in Japonia, astfel:
  • 5 nopti in Tokyo;
  • 1 noapte in Hiroshima;
  • 4 nopti in Kyoto;
 • Tur de oras in Tokyo cu autocarul;
 • Mini croaziera in Tokyo;
 • Mini croaziera in Hakone, pe lacul Ashinoko;
 • Vizita la Hiroshima si mini croaziera spre Myajima;
 • Ascensiune cu telecabina in Hakone pentru admirarea muntelui Fuji;
 • Bilete tren de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute:
  • Tokyo – Hiroshima;
  • Hiroshima – Kyoto;
  • Kyoto – Tokyo;
 • Bilete pentru tren local pe urmatoarele rute:
  • Tokyo – Hakone – Tokyo;
  • Tokyo – Kamakura – Tokyo;
  • Kamakura – Hase – Kamakura; (Enoden – tren electric)
  • Hiroshima – Miyajimaguchi – Hiroshima;
  • Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto;
 • Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO:
  • Tokyo: Templul Asakusa, Gradinile Hamarikyu;
  • Kamakura: Templul Hasedera, Marele Buda, Sanctuarul Tsurugaoka;
  • Hiroshima: Muzeul Monumentului Pacii, Sanctuarul Itsukushima;
  • Nara: Templul Todaiji;
  • Osaka: Templul Shitennoji;
  • Kyoto: Castelul Nijo-jo, Templul Kyomizudera, Gradina si templul Ryuanji, Pavilionul de aur;
 • Transfer bagaje Tokyo – Kyoto prin curier rapid (un singur bagaj de persoana);
 • Insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures (organizatoare) – pe tot parcursul circuitului
 • Insotitor /ghid roman  vorbitor de limba japoneza in cele 11 zile in Japonia

Orar de zbor Otopeni:
QR 222 30MAR OTPDOH 1715 2145
QR 806 31MAR DOHNRT 0155 1835
QR 807 10APR NRTDOH 2230 0425
QR 221 11APR DOHOTP 0820 1315
Orar de zbor Budapesta:
QR 200 30MAR BUDDOH 1635 2245
QR 806 31MAR DOHNRT 0155 1835
QR 807 10APR NRTDOH 2230 0425
QR 199 11APR DOHBUD 0830 1300

SERVICII NEINCLUSE  :

 • Asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
 • Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala) – se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • Taxele locale impuse de primariile oraselor vizitate (se achita personal, la receptia hotelului) DOAR DACA SE CERE;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): aprox 45 EURO/persoana, se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Bauturile alcoolice si racoritoare;
 • Mesele de prinz si cina – se vor organiza voluntar si individual dupa preferinta gastronomica a fiecaruia;
 • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei- daca este cazul
 • Early check-in, late check-out
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, etc.)

Termene si Conditii de plata
Conditii de plata: Avans 500 Euro la inscriere; Transa a doua, 1000 Euro pana in data de  30 Noiembrie 2022; Rest de plata pana in data de 20 Februarie 2023.
– Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
– In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
– Pretul este exprimat in EUR pentru 1 adult- loc in camera DBL / program complet conform descrierii din continutul itinerarului si include toate serviciile la sol mentionate in program si zborurile internationale specificate.
– tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in oferta.
– Itinerarul si/sau perioada se pot modifica in functie de factori obiectivi care tin de conditiile de calatorie in perioada mentionata in itinerar.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI
– 100% penalizare din pretul achitat la data renuntarii.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV2, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

Note:
• Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
• Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Februarie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
• Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
• Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
• Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
• Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
• Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
• ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE ESTE OBLIGATORIE; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
• hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
• pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
• in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
• persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
• agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
• agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
• in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
• conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
• conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
• politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
• agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
• excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
• oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Februarie 2022; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
• in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
• nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
• prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.