HolidayTour

Vacantele noastre poartă numele tău. Ideile tale de vacanță reprezintă o nouă provocare pentru noi.

Follow Me
TOP
Image Alt
Amazing

Circuit Japonia 10 nopti + BONUS 3 nopti Hong Kong 01-16 Aprilie 2022

Circuit Japonia 10 nopti + BONUS 3 nopti Hong Kong 01-16 Aprilie 2022

3490 Euro / per person
(0 Reviews)

TOKYO – HAKONE – KAMAKURA – YOKOHAMA – HIROSHIMA – OSAKA – NARA – KYOTO – OSAKA – HONG KONG (MACAO-optional – cost extra)

Pret pachet: 3490 euro/pers / loc in camera dubla

 • Preturile includ toate taxele( inclusiv aeroport), bagaj de mana si de cala, transferuri, intrari la obiectivele din program, insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures si Ghid vorbitor de limba Romana- Japoneza

PERIOADA: 01 – 16 Aprilie 2022 ( 13 nopti/ 15 zile)

CONDITII DE PLATA:
Avans 800 Euro la inscriere
Transa a 2-a – 800 Euro – pana in data de 30 Noiembrie 2021
Diferenta de plata pana in data de 25 Februarie 2022

 

Informatii generale:

Japonia este ultimul imperiu din lume cu statut de monarhie constitutionala, capitala tarii este Tokyo, o metropola cu peste 20 de milioane de locuitori pentru o populatie totala de 123456789 !! (in 1990) sau 127mil de locuitori in prezent. Este constituita din 4 insule pricipale, Kyushu, Honshu, Shikoku si Hokkaido si peste 4100 de mici insule situate pe coasta est-asiatica a Pacificului de nord. Relieful este variat, de tip insular, bogat in vegetatie mai ales in zonele montane desi cu caracter vulcanic. Muntelui Fuji simbol incontestabil i se alatura alti masivi muntosi, unii chiar vulcani in activitate cum ar fi Sakurajima din Kyushu. Relief de cimpie se gaseste doar la nord de Tokyo, zona agricola prin excelenta. Orasele cele mai importante sint Tokyo, Kyoto si Osaka.

Ziua 1-2 (01-02 Aprilie 2022)
Zbor din Bucuresti sau Budapesta >> Tokyo
Transfer la hotel.
Cazare la hotel de 3*
Ziua 3 (03 Aprilie 2022)
Mic dejun -TOKYO
Plecare la 8:45 in tur de oras cu autocar (4 ore). Autocarul ne va lasa dupa turul de oras si vom continua pe jos.
Vizitarea cladirii Dietei Nationale, centrul politicii japoneze, al parcului Koukyo Gaien situat în fata Palatului Imperial Ginza, bulevardul magazinelor de lux.
Vizita se continua pe jos. TOKYO, una dintre metropolele cele mai populate din lume surprinde prin facilitatea transporturilor (metrou, tren, vaporas, car, taxi sau « pe jos »). Vizita orasului este simpla si agreabila.
Principalele cartiere vizitate:
-Shibuya, cartierul restaurantelor si al KARAOKE urilor, al barurilor si al distractiilor diverse. Frecventat de asemenea de tineret este considerat de acestia centrul orasului. Parvisul garii Shibuya unde se afla si celebra statuie a lui Hachiko, este locul de întâlnire cel mai popular din TOKYO. -La tot pasul ochiul este atras de imense ecrane publicitare, de reclame luminoase si atragatoare,de lumea pestrita in cautare de inedit .
-Asakusa, vizita templului Senso-ji, sau Kannonsama, unul din cele mai vechi si populare temple din Tokyo. Special amenajata pentru vizitatori zona comerciala din incinta templului, numita Nakamise incinta si atrage prin magazinele cu produse traditionale : prajituri, evantaie, kimonouri…
-Croaziera cu vaporul pe râul Sumida cu destinatia Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala.
-Se viziteaza gradinile tipic japoneze Hamarikyu, ce contrasteaza cu cladirile ultramoderne ramase ca o oaza de natura in mijlocul zgirie-norilor.
-La Odaiba, de pe decks, priveliste unica a Rainbow–bridge in apusul soarelu.
Cazare la hotel de 3*
Ziua 4 (04 Aprilie 2022)
TOKYO – HAKONE (autocar sau tren de lux)
Mic dejun – Plecare la 8:30 spre Hakone si Muntele Fuji de dimineata.
Daca timpul este frumos oprire la Hakone si urcare cu telecabina Lacul Ashinoko de la poalele Mt Fuji. Transport (daca timpul est frumos) cu telecabina spre Oakudani, zona inca activa a vulcanului. Zona este renumita pentru peisajul feeric al muntelui Fuji, apele deosebit de sulfuroase si oule care se fierb in vaporii vulcanului. Se spune ca daca mananci un ou, viata va fi prelungita cu 7 ani.
Intoarcere la Tokyo si continuarea vizitei orasului pe jos.
Cazare la hotel de 3*
Ziua 5 (05 Aprilie 2022)
KAMAKURA Mic dejun – Plecare la 8 :30 Pentru a cistiga in experienta locala, a evita busoanele de circulatia si a scurta timpul de deplasare aceasta vizita se face cu trenurile locale Kamakura, intre Yokohama si Tokyo, a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada înfloritoare între secolele 12-14, ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Plecare cu trenul câtre Kamakura, oras înconjurat de munti, paduri si mare, transfer cu trenul electric Enoden pâna la Hase (10 minute). Buda (Kamakura Daibustu), simbol al orasului, turnat în 1252 din bronz, protector al locuitorilor din Japonia de est.Templul Hasedera, dateaza din anul 736, unul din cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama asupra orasului Kamakura si a marii. -Intoarcerea la gara Kamakura cu trenul Enoden si vizitarea: -Sanctuarul Tsurugaoka Hachimangu, fondat în 1063 de catre primul Shogun, fost centru spiritual si politic al noii capitale. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor în general. -Plimbare pe artera comerciala Komachi – dori spre gara Kamakura, program liber pentru masa si cumparaturi -Întoarcere în Tokyo cu trenul si oprire în Yokohama(in limita timpului disponibil) -Seara, plimbare în zona Minato Mirai (portul viitorului), zona turistica pe malul oceanului, cu un parc de distractii, Cosmo World si cartierul chinezesc cel mai frumos din Japonia. -Întoarcere în Tokyo cu trenul
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 6 (06 Aprilie 2022)
TOKYO Mic dejun – Plecare la 8:30 . Daca nu am vizitat in prima zi, vom merge la piata de peste Tsukiji, cea mai mare piata de peste din lume. Pentru ca tot sintem in Tokyo, ne vom familiariza cu atmosfera metropolitana utilizind mijloacele de transport locale, in special metroul. Seara vizita in Ginza, cel mai scump si bogat cartier din Tokyo
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 7 (07 Aprilie 2022)
TOKYO – HIROSHIMA Mic dejun – Plecare la 8:00 Dupa micul dejun, vom trimite bagajele prin curier rapid la Osaka, plecam la ora 8:15 din hotel spre gara Tokyo si apoi spre Hiroshima cu trenul expres. Sosire in jurul orei 12:30 la Hiroshima Hiroshima, oras situat in sud-vestul insulei Honshu, in centrul golfului Hiroshima . Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu ca un oras-cetate devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat ca un punct militar strategic, in timpul celui de-al II-lea razboi mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avind ca tinta centrul orasului.In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata „altarul international al pacii” si in fiecare an, pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vizita la Memorialul Pacii, construit exact in locul in care a explodat bomba si plimbare in parcul memorial al pacii . Vizita va continua cu plimbare spre castelul Hiroshima si sanctuarul Gokoku. Seara plimbare in arterele comerciale din oras.
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 8 (08 Aprilie 2022)
MIYAJIMA / KYOTO Mic dejun – Plecare la 9 :00 spre Myajima–20 min cu un tren local pina la Miyajimaguchi si 10 min cu ferry-boat-ul pâna în insula Miyajima Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, torii, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. Plimbare pe stradutele insulei pline de restaurante si magazine cu obiecte traditionale regiunii. Dupa amiaza plecare spre Kyoto. In drum spre Kyoto si vom vizita castelul Himeji locul unde s-a filmat “Shogun” cu actorul Richard Chamberlain (vizita din exterior si pe jos).
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 9 (09 Aprilie 2022)
OSAKA – NARA Mic dejun Plecare la 8 :30, cu trenul (aprox. 1 ora) catre Nara fosta capitala (din anul 710) a Japoniei unde se va vizita: -Templul Todaiji, cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia, Daibutsu (patrimoniu UNESCO). -Parcul Nara, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, mesagere ale divinitatilor Shintoiste din primele generatii Întoarcere la Osaka, unde In limita timpului disponibil va propunem : -Vizita la: Castelul Osaka-simbol al culturii si istoriei orasului, cu parcul ce-l înconjonjoara (vizita din exterior) Vizita la templul SHITENNOJI-cel mai vechi templu administrat, construit in 593 de printul Shotoku. Seara program liber în cartierele Shinsaibashi si Dotonbori zone comerciale cu magazine, restaurante si cluburi, într-un oras care nu doarme niciodata Seara timp liber pentru cumparaturi si plimbare prin oras. Putem vizita Hozenji Yokocho cu frumoasa si vestita nuvela Meoto Zenzai. Intoarcere la Kyoto.
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 10 (10 Aprilie 2022)
KYOTO Mic dejun – Plecare la 8 :15 la Nijo-jo (se pleaca cu transport local) La 10 :30 vom continua – tur de oras cu autocar Vizite la: -palatul Nijo-jo, fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu si patrimoniu UNESCO -templul Kyomizu Dera, templul apei pure, înscris în patrimoniul mondial UNESCO, cu o zona comerciala in apropiere Seara ne vom plimba in cartierul Gion si daca avem noroc vom intilni ghisele din Kyot – Maiko-san
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 11 (11 Aprilie 2022)
KYOTO Dupa mic dejun vom vizita: – Gradina Ryoanji cea mai frumoasa gradina de pietre, monument UNESCO. – Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV. Este cel mai cunoscut templu pentru gradina de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai , bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai – Templul pavilionului de aur Kinkakuji, patrimoniu UNESCO, actualmente templu ZEN. Seara plimbare in Potoncho.
Cazare la hotel de 3 *
Ziua 12 (12 Aprilie 2022)
KYOTO – OSAKA – HONG KONG  – Zbor Osaka – Hong Kong;
Cazare la hotel de 4*
Ziua 13 (13 Aprilie 2022)
HONG KONG -Vizitarea orasului cu insotitorul de grup,sau individual .Putem sa ne conectam la energia orasului Hong Kong, sa mancam celebrele dim sum, sa respiram aer curat in Kawloon park, sa vedem cel mai mare Buddha din lume in insula Lantau si sa vedem orasul de la etajul 55 din cladirea International Finance Centre building sau sa vizitam orasul cu Hop-on Hop bus.
.Seara vom putea admira celebrul show de lumini de pe Avenue of Stars.
Cazare la hotel de 4*
Ziua 14 (14 Aprilie 2022)
HONG KONG – MACAO (optional – cost suplimentar) -vom putea lua un speed boat din Hong Kong spre Macao. -Se pot vizita cazinourile din Macao -Putem face un tur de oras pentru a admira aceasta frumoasa fosta colonie portugheza cu impresionantele ei cladiri : biserica Sf Paul, Muzeul din Macao, Monte Fortress plus alte 20 de cladiri listate ca situri UNESCO. Cine nu doreste vizita pe Macao, va putea vizita Hong Kong in continuare individual.
Cazare la hotel de 4*
Zilele 15- 16 (15 -16 Aprilie 2022)
Ultima zi de vizita in Hong Kong cu insotitorul de grup sau individual.
Seara tarziu plecare catre aeroport si retur HONG KONG – BUCURESTI (sau BUDAPESTA)

EXCURSII OPTIONALE :

 • baile termale „onsen” din Tokyo – 30 eur/pers. ( ziua 2, este numai intrarea la bai, nu este inclusa masa si alte servicii cum ar fi masaj, scrubing etc)
 • initiere ceremonia ceailui in Kyoto – 25 eur/pers. ( ziua 9)
 • spectacol de dans  traditional cu gheise, teatru Kabuki si Ikebana – 35 eur/pers. (ziua 10).

La inscriere se va specifica optiunile iar plata  se va achita la Tokyo in prima zi.

ATENTIE : nu uitati sa specificati optiunile  pentru ca avem nevoie de rezarvariile la obiectivele respective care se fac cu 30 zile inainte !

SERVICII INCLUSE (programul este flexibil si modificabil in functie de meteo)

 • Bilet de avion Otopeni sau Budapesta – Tokyo (cu 1 escala)
 • Bilet de avion Osaka – Hong Kong
 • Bilet de avion Hong Kong – Otoprni sau Budapesta (cu 1 escala)
 • Toate taxele de aeroport
 • Bagaj de mana si de cala
 • 10 nopti cazare cu mic dejun in Japonia, astfel:
  • 5 nopti in Tokyo;
  • 1 noapte in Hiroshima;
  • 4 nopti in Kyoto;
 • 3 nopti de cazare in Hong Kong
 • Tur de oras in Tokyo cu autocarul;
 • Mini croaziera in Tokyo;
 • Mini croaziera in Hakone, pe lacul Ashinoko;
 • Vizita la Hiroshima si mini croaziera spre Myajima;
 • Ascensiune cu telecabina in Hakone pentru admirarea muntelui Fuji;
 • Bilete tren de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute:
  • Tokyo – Hiroshima;
  • Hiroshima – Kyoto;
  • Kyoto – Tokyo;
 • Bilete pentru tren local pe urmatoarele rute:
  • Tokyo – Hakone – Tokyo;
  • Tokyo – Kamakura – Tokyo;
  • Kamakura – Hase – Kamakura; (Enoden – tren electric)
  • Hiroshima – Miyajimaguchi – Hiroshima;
  • Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto;
 • Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO:
  • Tokyo: Templul Asakusa, Gradinile Hamarikyu;
  • Kamakura: Templul Hasedera, Marele Buda, Sanctuarul Tsurugaoka;
  • Hiroshima: Muzeul Monumentului Pacii, Sanctuarul Itsukushima;
  • Nara: Templul Todaiji;
  • Osaka: Templul Shitennoji;
  • Kyoto: Castelul Nijo-jo, Templul Kyomizudera, Gradina si templul Ryuanji, Pavilionul de aur;
 • Transfer bagaje Tokyo – Kyoto prin curier rapid (un singur bagaj de persoana);
 • Insotitor de grup din partea agentiei Holiday Tour Mures (organizatoare) – pe tot parcursul circuitului
 • Insotitor /ghid roman  vorbitor de limba japoneza – doar in cele 11 zile in Japonia

 

SERVICII NEINCLUSE  :

 • asigurarea medicala de calatorie
 • asigurarea storno (recomandat sa includa si Covid)
 • bauturi alcoolice si racoritoare
 • mesele de prinz si cina care se vor organiza voluntar si individual dupa preferinta gastronomica a fiecaruia
 • supliment camera single – 440 euro
Nota:
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale.
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

Alte detalii va rugam sa cititi pe pagina Termeni si c onditii >>

Documente necesare pentru achizitionarea unui pachet turistic

 • Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);
 • Copie dupa cartea de identitate;
 • Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);
 • Numar de telefon valabil;
 • Adresa e-mail;
 • Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).
Rezerva acum
Rezerva acuma vacanta!
Facebook Like
You don't have permission to register