Follow Me
TOP
Image Alt

Circuit Indochina: Vietnam-Cambodgia-Laos-Thailanda 3 – 20 Martie 2025

Circuit Indochina: Vietnam-Cambodgia-Laos-Thailanda 3 – 20 Martie 2025

IN CURAND
(0 Reviews)
Cele mai bogate culturi din lume!

Alaturati-va circuitului nostru pentru o experienta de neuitat !

Vietnam, Laos si Cambodgia sunt trei tari din Asia de Sud-Est care formeaza un traseu incantator pentru explorare. Cultura si istoria Vietnamului au multe de oferit, iar daca doriti sa explorati splendoarea naturii, va invitam alaturi de noi sa vizitam spectaculoasele atractii din Laos si Cambodgia.

Vietnam este o destinatie minunata si ofera o calatorie plina de cultura bogata, istorie si peisaje pitoresti. De la orasele vibrante, pana la natura uluitor de frumoasa, aceasta destinatie din Asia de Sud-Est are totul!
Incepem aventura in capitala tarii – Hanoi, unde vom experimenta vitalitatea si agitatia orasului. Hanoi reprezinta un amestec fermecator intre vechi si nou, unde cladirile coloniale franceze si zgarie-norii din sticla si otel completeaza peisajul.  Aici vom vizita principalele atractii, cum ar fi Templul Literaturii si Cartierul Vechi, unde ne vom plimba pe aleile inguste si printre nenumaratele magazine si standuri de mancare stradala.
Ne mutam in sud pentru a explora orasul vibrant Ho Chi Minh. Acest oras plin de energie, reprezinta un contrast perfect intre structurile antice si cladirile coloniale si zgarie-norii moderni. De aici, putem vizita celebra Delta a Mekongului (intr-o excursie de o zi), pentru a ne rasfata cu fructe tropicale, pentru a vizita pietele plutitoare sau pur si simplu pentru a lua parte la rutinele localnicilor pline de activitate si buna-voie.
Calatoria prin Vietnam este cu siguranta una plina de cultura vibranta, amintiri de neuitat si natura uluitoare.

Continuam cu Cambodgia, in minunata capitala Phnom Penh. Ne asiguram ca vizitam Palatul Regal istoric si ca vom imortaliza privelistile incredibile oferite de majesticul Angkor Wat. Mergem apoi spre sud pentru a explora fauna salbatica remarcabila din Delta Mekong si navigam prin Kampong Khleang pentru a vedea satele plutitoare emblematice sau pentru a ne bucura de soarele si nisipul din Sihanoukville.

Urmeaza Laos, care gazduieste temple maiestuoase si vederi spectaculoase. Vom explora orasele linistite si facem drumetii de-a lungul dealurilor antice din Luang Prabang. Vom hoinari prin oras, admirand templele de aur, pesterile sacre si vom fi cuprinsi de o atmosfera relaxanta. Aceasta escapada in mediul rural ne va oferi o experienta indepartata de zumzetul mediului urban, relaxandu-ne in apele turcoaz ale raului Mekong si descoperind teritoriile nordice neexplorate.

Pentru ultimele zile ale vacantei, am ales sa ne relaxam pe renumitele plaje din Pattaya, o destinatie populara a Thailandei, situata pe malul estic al Golfului Thailandei, la aproximativ 165 de kilometri de Bangkok. Cu toate atractiile sale, hotelurile si statiunile de lux, viata de noapte plina de vitalitate si plaje uimitoare, Pattaya este un “loc de joaca” pentru toate tipurile de turisti, care cauta o experienta de neuitat.
Plaja Pattaya este plaja principala din zona, dar exista o multime de alte plaje de explorat de-a lungul liniei de coasta, cum ar fi Jomtien, WongAMat si Naklua, fiind doar cateva dintre ele. Apele cristaline sunt perfecte pentru inot si pentru a practica orice tip de activitati si sporturi acvatice (snorkeling, scufundari, parasailing, jet ski etc.)
Pe langa plajele sale uimitoare, Pattaya ofera si alte modalitati de relaxare sau atractii turistice, indiferent daca va place sa faceti cumparaturi, sa vizitati obiectivele turistice sau preferati viata de noapte, cu siguranta nu veti fi dezamagiti. Pasionatii de cumparaturi se pot indrepta spre Central Pattaya pentru o varietate de magazine, din care pot alege; iar cei care vor sa incerce si sa savureze cuzina specifica se pot pierde prin multimile de restaurante care servesc mancaruri thailandeze si alte preparate internationale, meniul fiind foarte variat. Pentru viata de noapte, Pattaya gazduieste unele dintre cele mai bune cluburi si baruri din Thailanda, unde puteti petrece toata noaptea!

De la relaxare pe plaja la petrecere pana la rasaritul soarelui, Pattaya are ceva pentru toata lumea.

Itinerar: Hanoi – Halong Bay – Hue – Hoi An – Danang – Saigon – Ho Chi Minh – Mekong Delta – Cu Chi Tunnels – Phnom Pen – Siem Reap – Angkor Wat – Angkor Thom – Laos -Luang Prabang – Pattaya

Perioada: 03 – 21 Martie 2025 (19 zile)

CIRCUIT CU INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI HOLIDAY TOUR MURES
Circuitul cuprinde elemente de explorare istorico-culturale si repere turistice unice, site-uri protejate UNESCO, incursiuni in viata localnicilor.

 

GRAD DE DIFICULTATE: MEDIU

 • Include trasee, drumetii, plimbari cu barca sau plimbari cu bicicleta;
Note:
 • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, si includ taxele de aeroport.
 • Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna Mai 2024. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
 • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
 • ASIGURAREA MEDICALA DE CALATORIE nu este inclusa; avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna Mai 2024; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Rezerva acuma vacanta!

Register Now!

Join the SetSail community today & set up a free account.