HolidayTour

Vacantele noastre poartă numele tău. Ideile tale de vacanță reprezintă o nouă provocare pentru noi.

Follow Me
TOP
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Circuit de grup Africa de Sud 14 zile

Circuit de grup Africa de Sud 14 zile

3090 Euro / per person
(0 Reviews)
Descopera Africa de Sud

Africa de Sud, o tara fascinanta cu peisaje spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica greu de egalat, te vei bucura de experienta unica a unui safari in Parcul National Kruger, recunoscut in intreaga lume pentru diversitatea vietii salbatice, si vei admira privelistile de neuitat oferite de celebrele Garden Route si Panorama Route.

Itinerar: Johannesburg, Ukutula, Pretoria, Panorama Route, Parcul National Kruger, Eswatini, St Lucia, Durban,  Port Elizabeth , Tsitsikamma, Knysna, Cango Caves, Oudtshoorn, Hermanus, Drumul Vinului: Stellenbosch – Franschhoek, Cape Point – Boulders Beach, Cape Town

Perioada: in curand (14 zile /12 nopti)

Cele mai importante repere:

 • Vizita orasul Johannesburg si Pretoria
 • rezervația Ukutula
 • Panorama Route – Canionul râului Blyde
 • Safari in Parcul Kruger
 • Regatul Eswatini- Swaziland– Ezulwini (Valea paradisului)
 • croaziera cu barca – Safari – pe estuarul St. Lucia
 • Tsitsikama – vom explora zona gurii de varsare a râului Storm
 • Knysna
 • Cango Caves
 • Oudtshoorn- Safari Ostrich, cina la restaurantul local cu delicatese specifice din strut
 • Hermanus –  activitati optionale: scufundari cu rechinii sau observarea balenelor
 • turul orasului Cape Town, vizita piața locala Green Market Square, Table Mountain, Cina la restaurantul GOLD din Cape Town
 • Circuit de o zi Cape Point- Hout Bay, Seal Island, Chapmans Peak, Cape Point, pinguini de pe plaja Boulders
 • Drumul Vinului: Stellenbosch – Franschhoek – picnic cu specific local, degustare de vinuri și brânzeturi
 • Grădina Botanica Kirstenbosch

Pret: 3090 Euro/ pers.cu toate taxele si excursiile din program incluse

 • Supliment camera single: 400 Euro
 • Conditii de plata: 1000 Euro/ pers. la inscriere, 1000 Euro pana in data de 1 Septembrie, iar diferenta de plata pana la data de  1 Octombrie 2021
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Itinerar pe zile:

Ziua 1 : 2 Noiembrie – Zbor Otopeni-  Johanneburg (cu o escala)
Spre seara ajungem in Johannesburg, ne intalnim in aeroport cu ghidul Roman, care ne va conduce la hotel
Cazare la Hotel Sky Sandton, camera standard cu mic dejun

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 2:  3 Noiembrie – Ukutula – Pretoria – Johannesburg

Mic dejun la hotel.

Astazi vom avea o experienta inedita in rezervația Ukutula.

Cunoscuta si ca „locul de liniște” ,  cabana aflata in padurile cu vegetație luxuriantă unde ragetul leilor se aude de la kilometrii departare, Ukutula este situata la aprox. o oră de mers cu mașina din Johannesburg și Pretoria. Rezervația cuprinde 260 de hectare de vegetatie virgina, cu o varietate de specii de animale sălbatice, inclusiv specii de prădători și antilope, girafă, zebră și multe altele. Ukutula găzduiește, de asemenea, mai mult de 130 diferite specii de păsări.

Experiența in Ukutula va include un circuit – Turul prădătorilor – tur ghidat la lei, gheparzi, tigri, caracal și hienă. (Programul este de aproximativ 2 ore),  Include: ceai, cafea și băuturi răcoritoare.

Dupamiaza se va explora orasul Johannesburg, cu un tur al Constituțional Hill,  vom urca până in „Vârful Africii” cu liftul pana la etajul 50  al Carlton Center și vom experimenta cultura vibrantă a oamenilor din Jozi.

Tur de orientare Pretoria – acest oraș este cunoscut sub numele de orașul Jacaranda din cauza abundenței de arbori de jacaranda care sunt o sărbătoare a florilor albastre în octombrie. Pretoria, cu istoria sa bogată, generează o energie multiculturală, un amestec armonios de tradiții, cultură și arhitectură.

Cazare la Hotel Sky Sandton, cameră standard, cu mic dejun.

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 3: 4 Noiembrie- Panorama Route

Mic dejun la hotel

Check-out  si pornim la drum pe  Panorama Route, un traseu spectaculos, construit la inaltimile  lanțului muntos Drakesberg

Traseul se află în apropiere de Parcul Național Kruger, iar cea mai faimoasă parte din acest traseu este secțiunea de-a lungul Canionului râului Blyde, unul dintre cele mai mari canioane din lume. Pe parcursul traseului vom face mai multe opriri pentru a vedea Gods Window – în traducere “Fereastra lui Dumnezeu”, datorită extraordinarei panorame, Bourkes Luck Pot holes (Puţurile Norocoase ale lui Burke), cavităţi cilindrice adânci, săpate de râurile Blyde şi Treur, şi la Three Rondavels (Cele Trei Surori).

Vom ajunge in Nelspruit unde ne vom caza la Ndhula Lodge – cazare cu demipensiune

Cina la  Lodge

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 4:  5 Noiembrie – Safari in Parcul Kruger

Dupa micul dejun, dimineața devreme pornim într-un safari de o zi în Parcul Kruger

Renumit în toată lumea, Parcul Național Kruger este cel mai mare din Africa de Sud, rezervația națională și se întinde pe aproximativ 350km, oferind o diversitate excepțională de specii de animale sălbatice, mai mult decât orice alt sanctuar natural din Africa. Vom putea vedea antilope, zebre, girafe, cat si “big five”: elefanţi, rinoceri, bivoli, lei şi leoparzi.

Cazare cu demipensiune la  Ndhula Lodge.

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 5:  6 Noiembrie  – Nelspruit  – Eswatini

Mic dejun la hotel, dupa care pornim spre Regatul Eswatini sau Swaziland –  fiind una dintre puținele monarhii rămase în Africa. Cultura și obiceiurile sunt adânc înrădăcinate în toate aspectele vieții swazi, o experiență de neuitat pentru toți cei care vizitează aceasta regiune.

Vizita la piața locală Swazi din Mbabane, capitala Swaziland, o atracție obligatorie pentru cei dornici de suveniruri. Aceasta se află la capătul sudic al Allister Miller Street, principala stradă comercială a orașului, unde poti gasi produse proaspete, ceramică, coșuri făcute manual, măști, țesături tradiționale, sculpturi din săpun și bijuterii din mărgele. Deosebit de interesant este si centrul de medicină tradițională, cu o gamă impresionantă de loțiuni și poțiuni vindecătoare.

Vom continua itinerarul cu o vizita în frumoasa vale Ezulwini (Valea paradisului). Lobamba este inima spirituală și culturală a Swaziland. Orașul este casa monarhiei Swaziland, precum și locul cu cele mai importante cladiri, cum ar fi : satul regal Lobamba, clădirea Parlamentului, Muzeul Național și alte clădiri guvernamentale.

Vom face o scurta vizită la fabrica de lumânări

Cazare cu demipensiune la The George Hotel-  camera standard 3*.

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 6: 7 Noiembrie  – Eswatini – St Lucia – Durban

Mic dejun la hotel

Pornim mai departe spre St Lucia, unde vă invităm la o croaziera- Safari de aprox. 2 ore, pentru a observa hipopotamii si crocodilii prezenti in zona de estuar St. Lucia. Ghidul iti va oferi mai multe informatii despre viata salbatica si multitudinea de specii de pasari si animale din aceasta regiune.

Mergem mai departe spre Durban, un oras cu influente africane indiene si coloniale de pe coasta de est a Africii de Sud.

Cazare cu mic dejun la Southern Sun Elangeni& Maharani 4*

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 7:  8 Noiembrie  – Durban – Port Elizabeth – Tsitsikamma

Dupa micul dejun, mergem la aeroportul din Durban, unde la ora 07:45 vom avea zborul spre Port Elizabeth, unde vom ajunge la ora 09:05. De aici ne vom deplasa pe un drum spectaculos de-a lungul coastei, pana la Tsitsikama, unde vom explora zona gurii de varsare a râului Storm,  unde giganticele valuri se prăbușesc pe stâncile accidentate, ne vom plimba pe traseele montane, poteci și renumitul pod suspendat de la gura râului, unde vederea spre defileul râului este cel putin la fel de impresionanta ca si locul de varsare in ocean.

OPTIONAL- Dacă te simți aventuros, există o gamă largă de activități disponibile in parc (pe cont propriu)

Vom merge mai departe spre Knysna pe Garden Route – numele acestei rute provine de la vegetaţia bogată şi diversificată întâlnită aici, precum şi de la numeroasele lagune şi lacuri presărate de-a lungul coastei,  şi pădurile tropicale pe lângă care vom trece.

Cazare cu mic dejun la Protea Hotel Knysna Quays 4* camera standard

Ziua 8: 9 Noiembrie –  Knysna -Cango Caves – Oudtshoorn

Mic dejun la hotel

Tur de oras Knysna, aici, cine doreste, merită să se opreasca in port pentru degustarea faimoaselor stridii din Knysna.

Orasul se afla la marginea unei minunate lagune care se deschide intre doua faleze de calcar printre care patrund apele oceanului, inconjurat de paduri stravechi, Knysna (pronunțat ny-znah) este probabil cel mai faimos oraș din Garden Route.

Fost centru al industriei lemnului, are încă multe magazine specializate în prelucrarea lemnului și mobilier tradițional.

Vom face o oprire in „Knysna Heads” pentru o priveliste de neuitat.

Mai departe vom vizita Cango Caves, un reper cultural și natural din Africa de Sud.

Sistemul de peșteri Cango, situat în Munții Swartber, la 30km nord de Oudtshoorn, Provincia Cape, vechi de 20 de milioane de ani, este format dintr-o serie de camere ascunse tăiate adânc într-un strat gros de rocă de calcar.

După aventura din peșterile Cango, vom porni spre Oudtshoorn, , locul unde este concentrata cea mai mare populatie de struti din lume.

Cina o vom servi la un restaurantul local cu delicatese specifice din strut

Cazare la Protea Hotel Oudtshoorn Riempie 3* – camera standard cu mic dejun.

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 9: 10 Noiembrie –  Oudtshoorn-  Hermanus

Mic dejun în hotel dupa care vom vizita ferma de struti,  unde vom afla totul despre acesta pasăre, si avem ocazia de a ne fotografia cu aceste pasari impresionanate.

Dupamiaza vom porni spre Hermanus prin Cape Agulhas – vârful cel mai sudic al Africii de Sud – unde in mod oficial se intalnesc Oceanele Indian și Atlantic. Aici vom servi un pahar de Sampanie și vom face cateva poze din „Capatul Africii”

Mergem mai departe spre Hermanus – oraselul situat în inima Traseului  Cape – Whale, cândva micul sat pescaresc, s-a transformat într-o faimoasă destinație turistică. Totuși, în ciuda faimei sale, Hermanus si-a pastrat  farmecul sau rustic și frumusețea naturală care l-au făcut de la inceput să fie o destinație atat de căutată.

Cazare cu mic dejun la hotelul Windsor 3*

Ziua 10: 11 Noiembrie – Hermanus –  Cape Town

Mic dejun la hotel.

Dimineata devreme vom avea posibilitatea sa facem cateva activitati opționale in Hermanus (prețul oferit separat) :

 1. Aventura dimineții – Scufundari cu rechinii – Apropiați-vă de cel mai măreț prădător al oceanului, o scufundare în cușcă printre rechinii din Gansbaai.
 2. Hermanus este cel mai renumit punct pentru croaziere cu barca pentru observarea balenelor în mediul lor natural și într-o manieră responsabilă. Southern Right Whales (Eubalaena australis) ajung in fiecare an aproape de tarmurile din Hermanus pentru a naște sau pentru imperechere,  între lunile Iunie și Decembrie.

Vom merge mai departe pe drumul spectaculos de coasta spre Cape Town

După sosirea în Cape Town, vom face un tur de oras, cu opriri la cele mai importante obiective turistice din Cape Town, precum Parlamentul, Castle of Good Hope, Bo Kaap , District six si Company Gardens.

Vom vizita piața locala Green Market Square

Daca starea vremii permite, vom putea admira orasul si imprejurimile de pe Table Mountain (1086 m), unde se ajunge cu telecabina panoramica.

Cina la restaurantul Gold, unde vom avea o lecție de initiere la tobe. Restaurantul GOLD din Cape Town oferă o experiență autentică africană. Acesta este mult mai mult decât doar un restaurant african, o noapte la GOLD este o experiență captivantă care ne va duce intr-o calatorie prin Africa. Vei fi captivat de ritmurile tobei djembe și fascinat de următoarele 14 feluri de mâncare,  un safari al gusturilor, cu inspirație africană al mâncărurilor de la Cape la Timbuktu. Fi captivat în timpul cinei de gratioasele Mali Puppets, în timp ce dansează în jurul mesei însoțite de toboșari, dansatori și cântăreți.

Distracțiile live sunt unice la GOLD, iar spectacolele vă vor îmbrățișa și vă vor transporta în inima Africii.

Cazare la Hotel Sky Cape Town , camera standard cu mic dejun.

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 11: 12 Noiembrie – Circuit de o zi Cape Point

Mic dejun în hotel

Itinerarul de astazi ne va duce de-a lungul coastei Peninsulei Capului Bunei Sperante, vizionand privelistile spectaculoase, vom ajunge in Hout Bay de unde ne vom porni intr-o croaziera catre Seal Island  pentru a vedea focile in mediul lor natural si alte numeroase pasari de mare (daca vremea permite).

Vom continua drumul pe cel mai pitoresc traseu – Chapmans Peak,  un traseu fenomenal de-a lungul coastei care ne ofera privelisti spectaculoase, cu maluri stâncoase, golfuri uluitoare, plaje și dealuri verzi,  până  la Cape Point , cel mai sudic punct al traseului de astazi, unde se spune ca se intalnesc apele oceanelor Atlantic si Indian.

Apoi vom vizita coloniile de pinguini de pe plaja Boulders– devenita atractia favorita a turistilor.

Prânzul se va putea servi pe cont propriu la un restaurant local, unde vom putea savura preparate pe baza de peste si fructe de mare

Cazare la Hotel Sky Cape Town , camera standard cu mic dejun.

Ziua 12: 13 Noiembrie – Traditii Africane – Drumul Vinului: Stellenbosch – Franschhoek

Mic dejun la hotel

Vom porni intr-o excursie de o zi pe Drumul Vinului cu pranz-picnic inclus, degustare de vin si branzeturi in magnificele zone viticole din Paarl, Franschhoek și Stellenbosch.

Stellenbosch, al doilea oras ca vechime din Africa de sud, unul dintre cele mai pitoresti orasele, cu drumurile umbrite de stejari, cladirile sale multicolore, arhitectura originala olandeza cu influente locale, cat si pentru vinul sau, despre care se spune ca este cel mai bun din toata Africa de Sud.

Vom vizita vinăriilor si pivnițelor Backsberg (sau similare) unde vom face degustare de vinuri și brânzeturi

La podgoria Boschandel vom avea parte un gustos pranz- picnic cu specific local, si ne vom relaxa la umbra stejarilor, cu o vedere magnifică a podgoriilor

Vom vizita orașul Franschhoek, capitala culinara a Africii de Sud, unde acum 300 de ani se stabileau imigrantii francezi ce au adus cu ei pasiunea pentru cultivarea vinului si prepararea mancarurilor speciale pentru a pune in valoare buchetul fiecarui sortiment de vin.

Vom avea o noua degustare de vinuri la crama la Motte (sau similar)

Intoarcere la Cape Town

Cazare la Hotel Sky Cape Town , camera standard cu mic dejun.

Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 13:  14 Noiembrie – Kirstenbosch – plecare spre casa

Mic dejun la hotel, checkout pana la ora 11:00, dupa care ne vom intalni cu ghidul local si vom porni in ultima aventura din Africa de Sud, Gradina botanica Kirstenbosch –  renumită pentru frumusețea și diversitatea florei și pentru asezarea sa magnifica pe versanții estici ai Table Mountain din Cape Town.

 • La sfârșitul zilei, vizitați faimosul V&A Waterfront, unde veți avea timp si pentru cateva cumparaturi înainte de plecarea spre acasă.
 • Transfer la Aeroportul Cape Town
Circuit Africa de Sud cu Holiday Tour Mures

Ziua 14:  15 Noiembrie – sosire in Otopeni

 

Sfarsitul calatoriei, cu multe amintiri frumoase!

Termene si conditii pentru circuitele de grup

Pretul include:

 • Bilet de avion: Otopeni –  Johanesburg – Cape Town  –  Otopeni  (1 escala)
 • Bagaj de cala si de mana
 • Taxele de aeroport
 • Cazare la hotelurile mentionate in program (sau similar)
 • Mese conform program
 • Transfer cu  masini de lux
 • Ghid local vorbitor de limba Romana  pe toata perioada calatoriei!
 • Insotitor de grup din partea agentiei organizatoare Holiday Tour Mures
 • Intrarile de la obiectivele mentionate in program: Table Mountain, un museu in Cape Town, Kirstenbosch, seal Island cruse, Cape Point, Boulders Beach, 3x degustari de vin,  1x degustare de branzeturi, ferma de struti, CangoCaves, Storm River Tsitsikama, croaziera pe ST Lucia,  safari in parcul  Kruger –o zi intreaga, taxe de conservare, intrare Panorama Route, Ukutula – predator tour
 • Zbor intern :   Durban -Port Elizabeth

Pretul nu include:

 • Cheltuieli personale
 • Bauturi alcoolice si racoritoare pe durata meselor de mic dejun, pranz si cina in timpul circuitului.
 • vizitarea altor obiective turistice sau activitati care nu sunt mentionate in program
  • Tsitsikama zipline experience (The tour has 8 slides, of which the longest is 211m.)
  • Shark cage diving
  • Whale watching
 • Asigurarea storno si medicala (recomandat care sa includa si covid)
 • Tips, 40 euro, se achita in prima zi la sosire in Africa de sud, insotitorului de grup.
 • Taxa de Viza

Bine de stiut despre Africa de Sud

 • Sud-africanii sunt foarte primitori si amabili cu vizitatorii; comportamentul social este destul de asemanator cu cel european; homosexualitatea este acceptata in centrele urbane, Africa de Sud este prima si singura tara africana in care casatoriile intre persoanele de acelasi sex au fost legiferate.
 • Trebuie sa fii atent atunci cand utilizezi anumiti termeni ce fac referire la rasa, cel mai bine este sa faci referire direct la grupul etnic din care apartine o persoana sau alta (de exemplu Zulu, Xhosa, Sotho etc). • Barbatii se saluta de regula printr-o strangere de mana, in timp ce femeile cu un sarut pe obraz.
 • In zonele rurale, se obisnuieste sa saluti cu mana pietonii de pe marginea drumului; locuitorii din mediu rural vorbesc foarte incet si evita contactul vizual direct, ambele comportamente fiind vazute ca forme de respect.
 • In Africa de Sud sunt recunoscute 11 limbi oficiale. Cea mai mare parte a populatiei vorbeste engleza ca a doua limba de baza.
 • Limba oficiala a tarii este: Afrikaans, engleză, zulu, xhosa, swazi, ndebele, sotho de sud, sotho de nord, tsonga, tswana, venda

Viza, conditii de intrare si de sedere:

 • Valoarea taxei de viza: 70 EUR
 • Cetatenii romani pot calatori in Republica Africa de Sud in baza unei vize de intrare obligatorii, obtinuta numai de la misiunile diplomatice ale Republicii Africa de Sud, si se acorda, de regula, cu o valabilitate de 3 luni. Perioada de scurt sejur nu poate depasi 90 de zile.
 • Pentru mai multe informatii despre calatoriile in Africa de Sud in contextul COVID-19 accesati website-ul MAE aici.

Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare:

 • Pasaport in original valabil pentru cel putin 30 de zile dupa intoarcerea din Africa de Sud, cu minim 2 pagini necompletate
 • Aplicatia pentru viza – formularul trebuie completat cu majuscule si cerneala neagra in limba engleza
 • O fotografie recenta tip pasaport
 • Adeverinta de la angajator / dovada ocupatiei in engleza. Nu este necesar in cazul persoanelor iesite la pensie sau copiilor
 • Dovada unor resurse financiare suficiente, sub forma unui extras bancar recent pentru ultimele trei luni, autorizat de banca, sau o scrisoare de garantie de la institutia care va suporta cheltuielile zilnice in Africa de Sud

Pentru minori: ORIGINALE si COPII ale urmatoarelor documente: certificat de nastere, certificatul de casatorie al parintilor (sau de divort); consimtamantul tutorelui legal daca minorul calatoreste neinsotit, copii ale pasapoartelor parintilor

Nota:

 • In cazul plecarilor individuale prezenta turistilor la ambasada este obligatorie.
 • Pentru grupuri mai mari de 10 persoane, nu este necesara prezenta turistilor la depunere.
 • Insotitorul de grup poate modifica programul circuitului pe zile, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice, in functie de anumite conditii obiective (conditii meteo nefavorabile, etc.), dar fara a se afecta structura generala a programului. Holiday Tour Mures nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau ale orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
 • Agentia noastra nu poate fi facuta raspunzatoare de modificarea programului turistic, cand aceasta se datoreaza unor cauze de forta majora sau unor imprejurari pe care nici Agentia, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita (intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroport sau de program, datorate miscarilor politice, grevelor, calamitatilor naturale, inclusiv pandemia Covid19 etc). In aceste cazuri agentia va depune toate eforturile pentru depasirea situatiilor ivite, dar nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente. Holiday Tour Mures nu este raspunzatoare pentru situatiile in care autoritatile vamale sau aeroportuare refuza imbarcarea Turistului sau nu ii acorda acestuia permisiunea de intrare sau de iesire dintr-o tara si nu i se pot imputa Agentiei sumele generate de aceasta situatie.
 • Holiday Tour Mures nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale ale turistului (indiferent de cauza).
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte autoritatilor vamale acordul ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), autentificat la notariat.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este este cea atribuita oficial de catre ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta standardele locale.
 • Distribuirea camerelor la hotel se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

Alte detalii va rugam sa cititi pe pagina Termeni si c onditii >>

Documente necesare pentru achizitionarea unui pachet turistic

 • Copie dupa pasaport (pasaportul trebuie sa aiba valabilitate minim 6 luni de la data terminarii excursiei);
 • Copie dupa cartea de identitate;
 • Adresa de domiciliu (daca difera de cea din CI);
 • Numar de telefon valabil;
 • Adresa e-mail;
 • Adresa de corespondenta (adresa la care vor fi trimise documentele de calatorie).
14 zile /12 nopti
Rezerva acuma vacanta!
Facebook Like
You don't have permission to register